vrijdag 28 april 2017

Rattenbestrijding

De techniek van de bestrijding, de organisatie ervan en mankementen van bouwtechnische aar er komt heel wat kijken bij rattenbestrijding. Waarom een bestrijdingsbedrijf inschakelen als u makkelijk zelf ratten kunt bestrijden? Bestrijdingsproducten tegen ratten koopt u voordelig bij de . Bij Macrovet de beste collectie rattenbestrijding middelen online verkrijgbaar.


Professionele rattenbestrijding voor uw bedrijf.

HygiĆ«ne begint bij ongediertebestrijding. Benut de rijke ervaring van Anticimex om ratten te weren en te . Als je ratten in je huis hebt, is het belangrijk om zo snel mogelijk een effectieve rattenbestrijding te laten uitvoeren. Hier lees je hoe je de bestrijding van ratten . Traas is specialist in ratten bestrijding ! Snelle bestrijding van ratten of rattenplaag.


De VMM bestrijdt drie soorten ratten langs waterlopen en wegen.

De muskusrat, ook gekend als de bisamrat. De bruine rat of rioolrat. Gemeentebesturen die niet . Rattenbestrijding Amsterdam lost snel uw ratten probleem op. Ziet u regelmatig veel ratten op uw terrein, in uw buurt of wijk, dan meldt u dit bij de gemeente. Als gemeente bestrijden wij muskusratten en bruine ratten op openbare waterlopen, weggrachten en onze eigen private terreinen.


Het lokaal bestuur draagt respect voor het milieu hoog in het vaandel en zet in om een pesticidevrij beheer. De wet zegt dat de verantwoordelijke van het terrein de ratten dient te bestrijden. Ratten kunnen aanzienlijke schade aanrichten. Het is dus aangewezen als je . De rat jaagt vele bewoners de stuipen op het lijf.


In onze streek vinden we twee soorten ratten frequent terug: de bruine rat en . Bruine en zwarte ratten veroorzaken heel wat schade en leed. Het handelt hier over de bestrijding van de zwarte en bruine rat en de muskusrat. Bruine ratten bevinden zich veelal langsheen rioleringen, in de buurt.


Wie moet ratten bestrijden?

De wetgeving bepaalt dat een particulier, zijnde een eigenaar, huurder, gebruiker op hun terrein . Tot voor kort was rattenvergif gratis te verkrijgen aan het onthaal van het gemeentehuis. Omdat de wetgeving rond biociden verstrengd wer . Diploma verplicht bij rattenbestrijding. Wie zelf op zijn eigen bedrijf ratten of muizen wil bestrijden met gif moet vanaf juli beschikken over een . Wil je melding maken van ratten op openbaar domein, dan kan je contact opnemen met de dienst . Om de hinder van ratten zoveel mogelijk te beperken, bestrijdt de gemeente de rattenpopulatie in . Daarom beschouwen de verschillende waterbeheerders rattenbestrijding als een van hun opdrachten.


De provincie bestrijdt de bruine en zwarte rat langs de . Bescherm uw woning en gezin tegen ratten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts