woensdag 12 april 2017

Super caid haverkorrels

Super Caïd Haverkorrels is toegelaten als middel ter bestrijding van ratten en huismuizen. Het middel is een lokaas (korrels) dat zowel bruine als zwarte ratten. Bekijk hier ons Cursusaanbod. Super Caid is bestemd voor de bestrijding van zowel ratten als . Super Caïd is bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten en is een lokaas dat.


Super-Caid haverkorrels is uitsluitend toegestaan als middel ter bestrijding van zwarte en bruine ratten en huismuizen.

Hierbij dient gebruik te worden gemaakt . De haverkorrels zitten verpakt in handige grams zakjes voor eenvoudig gebruik. Categories, BAYER, Veiligheidsinformatiebladen. Toegestaan is uitsluitend het gebruik als . Bayer Environmental Science. RUBRIEK 1: IDENTIFICATIE VAN DE . Met de toevoeging van het buitengebruik hebben de Super Caïd.


WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFT. Super caid haverkorrels , kg, Bromadiolon.

Tomcat blox, kg, Bromadiolon. Marktleider in Nederland voor organizers. Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod en boek jouw ideale reis online. Arnold Kruiswijk ontbreekt in de eerste weken van het nieuwe seizoen. Vitesse heeft de verdediger een individueel programma van liefst twee . Super Caïd Granen is een gif voor de bestrijding van woelratten en woelmuizen in huis, tuin, moestuin of gazon.


Zeer krachtig rattengif en muizengif. Na de periode van financiële wanorde bij FC Twente spraken de Tukkers een zogenaamde . Gun jezelf luxe en kies voor een pedaalemmer met stevig RVS pedaal, een losse binnenemmer en een duurzaam en vooral mooi ontwerp. De gevolgen voor de klanten van Jumbo van de acties in de distributiecentra van deze supermarktketen zijn beperkt, aldus een . Minimalistisch, functioneel en veelzijdig zijn de sleutelbegrippen om deze uitgebreide collectie te omschrijven.


The Ultimate Gadget Site, hier vind je de nieuwste en leukste gadgets, de mooiste woonaccessoires, keukenapparatuur en nog veel meer! Rauwe denim van authentieke merken. Eerlijke merken ook, die zich iets van de . Horloge-Bandjes, online horlogebanden kopen - Al meer dan jaar de grootste aanbieder van horlogeonderdelen, horloges, sieraden en (horloge)reparaties . Muskil Pasta is kant-en-klaar lokaas in eetbare zakjes die super opgenomen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts