woensdag 12 april 2017

Creall therm klei

Doelgroep: jaar en ouder. Verhardt niet en is blijvend kneedbaar. De kleuren zijn onderling mengbaar. CREALL BOETSEERKLEI THERM 2KG HAVO. De boetseerklei is soepel te verwerken, geeft niet af en plak niet.


Bak met kilo witte klei.

Leeftijd: staat op vanaf jaar maar als je de klei even opwarmt in de magnetron kunnen kleine . Tekenmateriaal en hobbyartikelen. Verkrijgbaar in kleuren per emmer of per emmer met kleuren assorti. Soepel te verwerken, geeft niet af en plakt niet aan de . Scolair heeft het grootste aanbod aan artikelen voor het basis- en voortgezet onderwijs, voor bedrijven, . Beschikbaarheid: In voorraad.


Bekijk beschikbaarheid per winkel. Marjo Speelgoed beschikt over een enorm.

Zachte boetseerklei die niet uitdroogt, niet afgeeft en nergens aan blijft plakken. Crealltherm kan in een gewone bakoven . Uw e-mailadres is verplicht. Kan gebakken worden in een . Kleuren zijn onderling mengbaar.


Geschikt voor kinderen vanaf jaar. Geeft niet af en plakt niet aan de handen. Stap-voor-stap instructies, . Dat is een polymeer klei die in een gewone oven kan worden gebakken op 1graden. Het leuke van werken met . Klei creall therm emmer blauw. Wij verkopen deze klei al jaren aan consument en kinderopvang en . This Pin was discovered by Ellen Leliveld.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Zo wordt de klei een duurzaam en onbreekbaar plastic. Is ideaal voor de ontwikkeling v. In een emmer zit 5gram klei in verschillende kleuren.

Vergelijk winkelprijzen. Herbruikbare klei , plasticine en boetseerpasta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts