maandag 24 april 2017

Paksoi zaden

Hier vindt u alle zaden van de Paksoi ! Artikel tot (van de artikelen). Paksoi zaden bestellen doe je natuurlijk bij De Bolster. Wij leveren binnen slechts twee werkdagen.


Koop snel en eenvoudig jouw favoriete zaden online!

Op spinazie lijkende groente. Behalve de bladeren zijn ook de jonge stengels eetbaar. Zaaien vanaf midden maart tot eind juli. Dit maakt telen op gronden, waar tot voor kort knolvoet . Meestal wordt Paksoi gezaaid van half juli tot half augustus. Paksoi Green Fortune Fzaden geven heerlijke groenten!


Deze zaden kunnen worden gezaaid van mei tot augustus.

Deze voordelige zaadverpakking geeft . Botanische (wetenschappelijke) naaBrassica rapa var. Paksoi heeft een exotische (Aziatische) reputatie maar uiteindelijk is het kool. Kanton SynonieBrassica campestris var. Zaai de zaden bij voorkeur na half juli, ik zaai de zaden buiten in potjes of in een.


OakChoizaden Paksoizaden bestellen zaaien en oogsten: veelzijdig bruikbaar mooie stevige Palkchoisoortje. Zaadhandel voor al uw tuinzaden. Shanghai-type (groennervig) die al in een vroeg stadium een dikke stengel vormt en dus bij uitstek geschikt is voor zeer vroege oogst: de zgn. Paksoi of Pak-Choi is een knapperige groente met zijn oorsprong uit Azië. Voorkiemen van zaden geeft je enkele dagen voorsprong en een hoger slagingspercentage voorweken weken van groenten zaad.


Paksoi is een langwerpige open kool met groene bladeren en spierwitte bladstelen. Net als de Chinese kool is paksoi van Aziatische origine. Vollegrond Het grootste probleem bij de teelt van paksoi is het doorschieten.


De bloemstengel wordt gevormd zonder dat er een voldoende grote krop kan . Koop nu en betaal pas over dagen!

Zelf je zaden oogsten om die volgend jaar weer te gebruiken in je moestuin is helemaal niet zo moeilijk. Ik laat je hier zien hoe je dat doet. Bent u op zoek naar Paksoi en Oosterse Groenten Zaden voor uw moes- of volkstuin?


Garant Zaden is hét adres voor al uw Paksoi en Oosterse Groenten Zaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts