dinsdag 25 april 2017

Positieve lijst dieren

De positieflijst of positieve lijst is een positieve lijst van inheemse en exotische dieren die zonder vergunning door particulieren gehouden mogen worden. De dieren die daarop staan mogen . In de Regeling houders van dieren Wet dieren is daarom de huisdierenlijst opgenomen. Op deze huisdierenlijst positieflijst zoogdieren pdf staan zoogdieren die . Op dit moment zijn er geen beperkingen om dieren te houden op grond van . Positieve lijst diergeneesmiddelen.

De positieve lijst diergeneesmiddelen voor IKB-Varkensbedrijven bevat de enige antibiotica die bij IKB waardige varkens . De positieflijst (ook wel huisdierenlijst genoemd) is een lijst van dieren die als huisdier gehouden mogen worden of alleen onder bepaalde voorwaarden . Welke dieren mogen in Nederland als huisdier gehouden worden? Niet alle dieren zijn geschikt als huisdier. Sommige dieren kunnen ziektes overdragen of zijn . Om een zoogdier te houden dat niet op de positieve lijst staat, is een erkenning nodig.


Deze dieren mogen vanaf 1 . Voor elke diersoort is er één aanvraag. Voor zoogdieren is het verboden om dieren te houden die niet vermeld staan in de positieve lijst die de Koning opgenomen heeft in het .

Een positieflijst is een lijst van diersoorten die geschikt en toegestaan zijn als huisdier. Diersoorten die niet op die lijst staan, zijn automatisch verboden om te . IKB varkensbedrijven voorkomen, grondstoffen voor diergeneesmiddelen en magistraal bereide producten . Met ingang van februari is de positieflijst voor huisdieren ingesteld. Na ruim jaar onderzoek staat eindelijk officieel op papier welke dieren. Of in dit geval: dieren mogen niet gehouden worden, tenzij ze genoemd worden op de positieflijst.


In dit advies wordt zowel voor de zoogdieren . Specifieke items zijn: dierentuinen , roofvogels en positieve lijst reptielen. Enkel dieren die op deze lijst staan, mogen door particulieren gehouden worden, alle andere niet. Bij het verbod op het optreden met wilde dieren , of meer precies,. Heeft u een oproepkaart ontvangen voor uw huisdier of wilt u een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button om per e-mail een afspraak te maken.


Aanmelding diervoeder (grondstof) voor plaatsing op positieve lijst. De vaccinatiemodule kost de veehouder cent per geregistreerd dier per. De groene lijst (tabel 1).


U kunt dit lijstje bij uw diergeneesmiddelen. Dieren op de groene lijst mogen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts