dinsdag 21 februari 2017

Vacature nme

Natuur Educatie vacatures. Aan de slag met ambitieuze oplossingen voor een duurzamere wereld. Met een gemotiveer professioneel . VrijwilligerswerkTijdelijk . Er is momenteel een vacature in de projectgroep .

Vind soortgelijke vacatures. Solliciteer nu voor een baan als . Daarom bieden wij ruimte om ervaringen uit te wisselen, nieuwe kennis . Begeleiden van activiteiten buiten schooltijden . Tijdbesteding: gemiddeld uur per week, afhankelijk van de periode van het jaar. De aan te stellen persoon gaat idealiter op februari aan de slag.


NME - Vogelpark Avifauna . Op korte termijn zijn er op het landgoed nieuwe vrijwilligers nodig.

Voor deze vacature moet je minimaal jaar zijn. Bekijk al het educatief materiaal. De Bastei zoekt vrijwilligers voor verschillende functies. In deze functie organiseer en bied je lessen aan kinderen van de basisschool. Hierdoor is een vacature ontstaan voor een:.


Beste werkgevers in Nederland. Fulltime baan, parttime baan, . Vacatures bij deze organisatie. De populairste vacature voor Nme Mundial in Nederland van vandaag. Benut uw professionele netwerk en vind een baan.


Dagelijks nieuwe vacatures voor . Wil jij werken bij Weizigt? Meer kennis over natuur, milieu en landschap, . Kruidentuin medewerk(st)er NME. Hier vind je alles over de gemeente Oss als werkgever, van cultuur tot vacature.


Reageer op deze vacature. Ben jij op zoek naar een activiteit op het gebied van natuur, dieren, duurzaamheid of gezonde voeding?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts