dinsdag 14 februari 2017

Groei bedrijf

Organisatiegroei kan betekenen: omzetgroei, groei van de resultaten. Maar groei van uw bedrijf kan meer omvatten dan alleen de bedrijfsresultaten. Je bedrijf (snel) laten groeien heeft dan ook veel te maken met ambitie. Han de Groot richtte MetrixLab op. Elk bedrijf loopt door dezelfde groeifasen.


Daaraan kun je niet ontsnappen.

Je kunt beter het groeispel slim spelen. Je hebt een voorsprong als . De groei van je bedrijf in goede banen leiden? Tips om een strategie uit te werken voor jouw snel groeiende onderneming. De vraag die dan al snel de kop opsteekt, is waar je je geld op inzet om de groei van jouw bedrijf te stimuleren. Vier factoren voor een gezonde bedrijfsgroei.


In dit blog geef ik je handvatten . Veel ondernemers streven groei na. Maar ben je je wel bewust van de consequenties?

Voor je het weet groeit je bedrijf jou voorbij. Het gaat goed met uw bedrijf. Met succes heeft u de groeiplannen voor uw bedrijf weten te realiseren en dat is terug in te zien in een groeiende omzet en winst. Inspiratie en tips van andere ondernemers en experts om jouw bedrijf te laten groeien.


Stel dat je bedrijf ineens 10x meer klanten krijgt. Wat zou dat betekenen voor je organisatie? Als ondernemer bent u nog niet vanzelf een manager.


Hoe manage je deze groei ? Elke groeiende ondernemer worstelt met de vraag hoe je een goed bedrijf opzet en hoe . Vier uitdagingen voor elk groeibedrijf. Sales, structuur, hr en finance. Dat zijn voor mij de vier pijlers waarrond groeibedrijven moeten werken. Volgens Dweck lukt dit alleen met toewijding en hard . Bij de groei van je bedrijf denk je al snel aan uitbreiding van de productiecapaciteit of het opzetten van enorme marketingcampagnes voor het . Groeien betekent overleven. Ook al doe je het met kleine stapjes tegelijk.


Zeker in een markt die continu beweegt is het belangrijk om te streven naar groei. De wens tot groei leeft bij veel ondernemers. Maar hoe realiseert u als ondernemer groei voor uw bedrijf en wat levert het op?

Er zijn hierin verschillende . Steeds meer mensen weten u te vinden en uw omzet stijgt. Als ambitieuze ondernemer zoekt u continu naar groeimogelijkheden voor uw bedrijf. Wat zijn de consequenties van die groei ? Welke maatregelen moet u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts