maandag 27 februari 2017

Konijnen in de tuin houden

Veel mensen houden konijnen in hokjes die dan ergens achter in de tuin staan. Soms hebben de konijnen geluk en wonen ze in een hok met een uitloopren. Konijnen en hazen weren uit de tuinbeplanting konijnen , tuin , weren , vangen, hazen, haas, konijn, soorten, tuinplanten, giftig, doden, doo ziekte, . Maar over houden in een ren in de tuin in een groep is heel weinig te vinden en als je iets vindt is het zo onvolledig.


Ik heb nu jaar groepjes konijnen in mijn . Vooral konijnen die in een klein hok zitten hebben baat bij regelmatig los lopen:. Het is daarom slim om (als je dit hebt) het konijnentoilet in de tuin te . Overigens, om konijnen te weren zou je je hele tuin kunnen omheinen met stevig gaas, dat je tot ca. Je zou ook kunstgras kunnen nemen. Onze tuin is open dus we kunnen zo naar de buren maar dat maakt niet uit.


Hondendrollen houden in elk geval géén konijnen tegen in de (moes) tuin van enkele van mijn vrienden die er óók last van hebben. Wilt u voor het eerst konijnen gaan houden ? Dier Speelplezier geeft u tips, konijnen houden voor beginners! Wat mag je je konijn wel en niet voeren?


Onze blog: Alles over konijnen en kippen in je tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts