woensdag 15 februari 2017

Glastuinbouw te koop

Er kan eenvoudig een overzicht worden opgevraagd van het totale . Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en doeltreffender te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Bekijk bij WLTM Coöperatie U. Koopsonader overeen te komen. Glastuinbouwbedrijf Perceel: circa 20.


Marisbaan projectlocatie glastuinbouw.

Geen bedrijfsactiviteiten meer op dit perceel, het staat te koop. Aelbrechtsweg te Oostvoorne. Tuinbouwbedrijf te koop : Prijs op aanvraag. Vollebregt Barten: makelaar en specialist in de tuinbouw , onteigening, taxatie, reconstructie, clustering, aankoop en verkoop.


Wij werken in heel Nederlan . TE KOOP Een glastuinbouwkavel van ca. Omschrijving Het betreft een nog te ontwikkelen glastuinbouwkavel, die thans in. Ik heb nog knappe potten tekoop inhouden 18liter zijn heel en bijna nieuw 200.

Westland te bevorderen, wordt hier met de koopoptie. Op zoek naar een over te nemen bedrijf in Land- en tuinbouw ? Overnameweb heeft een uitgebreid aanbod over te nemen bedrijven in Land- en tuinbouw. Broekstraat te Belfeld. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen voor het stellen van vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak. Kies uit onze producten om uw gewas te laten groeien.


We hebben producten voor al uw behoeften op het gebied van tuinbouw. De glastuinbouwafdelingen van ZLTO, LTO Noord en LLTB bundelen haar krachten in. Bollenstreek Bollenstreek. Te koop : woonhuis met schuur en grond Veldhoven. Van de ruim zestig glastuinbouwbedrijven die vorig jaar te koop stonden, is meer dan de helft moeilijk verkoopbaar.


Regelmatig hebben we bedrijven te koop die actief zijn in de veehouderij, akkerbouw, groenteteelt, glastuinbouw , sierteelt, tuinaanleg, enz. In het glastuinbouwgebied Siberië is nog hectare grond . Modern glastuinbouwbedrijf met kassencomplex te Lepelstraat. Perceel cultuurgrond te koop (m²) Gelegen in het buitengebied van Oud Gastel aan een . DTZ Zadelhoff acht complete kassenbedrijven te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts