dinsdag 28 februari 2017

Goudpalm verzorging

De verzorging van een goudpalm is zeer eenvoudig, zeker als je de . De Areca, ook wel Goudpalm genoem is één van de bekendere palmsoorten die wel wat aandacht in de verzorging vereist. Maar daar krijg je een geweldige . De bladeren van de Areca-palm hebben een luchtzuiverende werking. Areca palm verzorging - kamerplant.

Dit is een vederpalm met prachtige, heldergroene, geveerde bladeren. De goudpalm is een populaire kamerplant en wij begrijpen wel waarom! Waar vooral op gelet moet worden is dat de plant goed vochtig blijft.


Daarom heeft de plant veel water . Gewone kamertemperaturen zijn dus prima. Bekijk hier de verzorgingstips van deze kamerplant. De plant kan bij een goede verzorging oud worden.


Kamerplanten geven sfeer aan je woonkamer.

Lees verder op Plantenbakshop. In dit filmpje laat onze hovenier Kees zien hoe je vrij. Eén van de bekendste palmensoorten voor de huiskamer is de Areca. Het is een sterke en mooie palm die in één keer een . Gelukkig is de areca wat minder veeleisend in de verzorging indien je . Wilt u meer weten over: verzorging palmbomen?


Kan iemand mij vertellen hoe ik deze het beste kan verzorgen. Ik heb pas een areca palm, goudpalm gekocht. Ik hoor dat je de plant af en toe . Deze mooie volle plant is afkomstig uit Madagascar. Ze past zich gemakkelijk aan in een nieuwe omgeving. Bij een goede verzorging gaat ze lang mee.


Dit is niet verontrusten de palm past zich aan aan een veranderde omgeving ( woonkamer) en verzorging en stoot de oudste bladeren af. Deze palmsoort is een zeer sterke en makkelijk te verzorgen kamerplant en uitermate geschikt voor. Planten: Verpot uw Kentia palm best meteen na aankoop.


De palm is makkelijk te verzorgen. Houd ze op een lichte plek, maar niet in de volle zon.

Slechts enkele palmsoorten doorstaan vriestemperaturen van min 15°C. Vooraleer we een palm buiten of in volle grond overwinteren moeten we eerst nagaan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts