dinsdag 28 februari 2017

Hoe wordt honing gemaakt

Om er honing van te maken slikt een bij de bloemennectar een paar keer achter. Dan komt hij weer naar boven en wordt hij weer doorgeslikt, net zo lang tot er . Honing wordt gemaakt door de honingbij. Deze harde werkers bezoeken bloemen om er nectar uit te halen om dit vervolgens om te zetten naar honing. De kleur en de smaak van honing wordt grotendeels bepaald door de oorsprong van de.


Er leven wel duizend bijen in een (natuurlijke) bijenkorf!

Samen werken ze keihard om honing te . Bijen hebben nectar nodig om honing te maken. De nectar met enzymen wordt opgeslagen in een cel van de honingraat. Kort door de bocht: honing is omgezette nectar.


Het is het lievelingskostje van Winnie-the-Pooh, het is zoet en kleverig, en het wordt gemaakt door een. Het Klokhuis - Duration: 7: 31. Niets meer missen van Quest? Abonneer je op het -kanaal van Quest en word met elke video.


Ook lees je verschillende verhalen over de gezonde werking van honing.

En hoe wordt honing eigenlijk gemaakt ? We zetten alles wat je moet . Nectar onderscheidt zich dus van honingdauw , het floeemsap wordt op een. De smaak van de honing is afhankelijk van de dracht (bloem) waaruit deze gemaakt is. Over het algemeen geldt dat hoe donkerder de honing is de smaak van de . Het is niet veganistisch, omdat het door dieren gemaakt wordt. Maar hoe dieronvriendelijk is honing eigenlijk? Hoe wordt honing gemaakt ? Daniëlle legt het je vandaag uit.


Mede is een gegiste drank ( alcoholisch ), gemaakt van honing. Wat is honing en hoe wordt het gewonnen? Weten hoe honing ontstaat? Of hoe bijen hun raten bouwen? De mensen zien hoe honing wordt gemaakt en ze gaan in bijenkast op zoek .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts