vrijdag 17 februari 2017

Bosmuis in huis

Bij het aantreffen van bosmuizen in een gebouw is het van veel groter belang de juiste hygienische en bouwtechnische weringsmaatregelen toe te passen dan . Bosmuizen treffen we minder snel in huis aan. Meestal dringen ze alleen ons huis binnen wanneer de gelegenheid zich voordoet. De bosmuis (Apodemus sylvaticus) is een knaagdier uit de familie Muridae. Hij behoort tot het ondergeslacht Apodemus en is daarbinnen het nauwste verwant .

Er kan dan knaagschade ontstaan . Een paar simpele maatregelen zijn meestal voldoende om muizen in huis te voorkomen. De spitsmuis is geen knaagdier en is net als de bosmuis beschermd. Het zou weleens de bosmuis kunnen zijn. Muizen bestrijden in huis. Op deze pagina beschrijven we de verschillen tussen bosmuizen , veldmuizen, huismuizen en huisspitsmuizen.


Of heeft u een muis in huis.

Je huis of bedrijf muisvrij. Het is een muis, en wel een bosmuis. Herman woont niet in of bij een bos, maar dat is geen bezwaar voor bosmuizen.


Een veldmuis leeft in het vel de bosmuis in het bos en de huismuis in huis. Dat zou een overzichtelijke realiteit zijn. Ruim rondom het huis hout en ander afval op: muizen hebben hier een . Wanneer u last heeft van bosmuis in huis is het van belang om hier snel actie tegen te ondernemen. Dit om verdere schade en voortplanting te voorkomen. Grote oren (maar kleiner dan die van de bosmuis ). In je huis vinden ze genoeg papier, stoffen, draden en vullingen van kussens of . Een film over het opportunistische bosmuisje.


En dat levert een verschrikkelijke stank op in huis. We vinden de bosmuis in bossen en hun aangrenzende tuinen. Andere regelmatige voorkomende muizen zijn de bosmuis en de veldspitsmuis, maar deze soorten zult u niet gauw in huis aantreffen.


De meest voorkomende muizen zijn de huismuis, de bosmuis en de spitsmuis. De beste manier om muizen uit uw huis te weren, is door gaten en kieren af te .

De muizen die zich binnenshuis nestelen zijn de huismuis en als er zich in uw huis voldoende insecten bevinden, ook de spitsmuis. De veldmuis of bosmuis kan . Maar als er buiten te weinig voedsel is komt de bosmuis ook graag een poosje bij ons in huis. Een gaatje van zes milimeter is al groot genoeg om binnen te . En wat voor soort er ook in uw huis zit, ze zijn logischerwijs niet welkom. Toch is er wel degelijk verschil tussen bijvoorbeeld huismuizen, bosmuizen en . Ook kleine zwarte keutels laten zien dat er muizen in je huis zijn. De huismuis heeft evenals de bosmuis grote, uitstekende oren en een lange staart.


De gemeente heeft een maand terug het plantsoentje voor ons huis geschoond. Dat hield in, dat alle planten die er stonden zijn verwijderd. Niet de huismuis, maar de bosmuis valt het meest ten prooi aan de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts