vrijdag 17 februari 2017

Flespompoen recept soep

Schil de pompoen met een dunschiller, verwijder de pitten met een lepel. Snijd de pompoen vervolgens in blokken (hoe kleiner, hoe sneller de soep klaar is). Ik wil jullie laten zien hoe makkelijk het is om soep te maken. In dit recept kook ik de schil van de pompoen gewoon mee. Een heerlijke pompoen -paprikasoep van geroosterde flespompoen en paprika.


Serveer met knapperig brood.

Dit is een gevulde soep met heel veel smaak. Iets wat ik zomaar bedacht heb, met de ingrediënten die ik op dat moment had. Erg makkelijk, snel en een mooie. Geurige soep van pompoen met gember en specerijen. Deze soep is niet moeilijk om te maken en zit bomvol vitaminen.


En al helemaal als die soep gemaakt is van pompoen :). Halloween is zojuist geweest en mocht je nog een griezelig lekkere pompoen over hebben? Romige oranje soep van pompoen met winterpeen, ui, knoflook en komijn met een vleugje tabasco. Ben je op zoek naar een lekker pompoensoep recept ?

Alles over pompoen en soep , pompoen recepten en vele pompoensoep variaties, zo vind je altijd wat . Gebruik bij voorkeur lekkere verse gember dat geeft de soep een extra pittige. Duur: Budget: Moeilijkheid:. Soep is een ideale maaltijd om een flinke lading groenten binnen te krijgen. Deze simpele pompoen - wortelsoep is er één van. Thanks chicks, weer een heerlijk en makkelijk recept en de kids smullen van een bord vol . Met dit recept van Rani De Coninck werkt u ze weg op een smakelijke manier.


Pompoenen op overschot na Halloween? Supersnel te maken en ontzettend lekker. Ik ben dol op de vriendelijke, toegankelijke smaak van flespompoen. Soep van geroosterde flespompoen en wortel – p. Het is ook niet zo gek met de Amerikaanse feestdagen . De soep is ook lekker stevig, hierdoor is het bijna een maaltijdsoep.


Smelt boter en olijfolie en laat ui en pompoen tien minuten stoven onder deksel. Wat een lekker soepje is dit: pompoen kerrie soep ! Deel je recept of tips in de comments. Vorige week vroeg ik aan jullie wat voor recepten jullie graag de komende maand terug zien, een recept van flespompoen soep met Indische . Juffensoep met geroosterde pompoen en gember.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts