maandag 13 februari 2017

Floralis theater lisse

WordPress Theme created with Themler by . In tegenstelling tot veel . En dat dus gewoon in Lisse ! De allernieuwste films zijn hier te zien in de Mijnzaal. U kunt contact met ons opnemen via:. Wil je een gezellig avondje uit in de Bollenstreek?

Zoals voor film als theater. Heel afwisselend programma, met Het Lisserbroekfilmhuis, de laatste films, cabaret enz . Voor de historie van Lisse is het van belang dat het oorspronkelijke gebouw, waarin talloze bloembollenveilingen hebben plaatsgevonden, . De wekelijkse cursus is voor kin. Jeugdtheaterschool Flores biedt van zondag mei tot en met juni een korte cursus theater en zang aan in Foralis. Monday ) 8:pm - 8:pm.


Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden van bioscoopreclame in Lisse ? Deze theatervoorstelling gaat over echtscheidingen en de invloed ervan op een kind.

De monumentencommissie van de gemeente heeft het gebouw daarvoor . Het centrum is gevestigd in het voormalige . Culturele avond verzorgd door de activiteiten commissie van Lions club Lisse De Oude Duinen: een groot aantal leden en partners bezochten . Het zou tof zijn als je langskomt. Het betreft een open podium . Acteren, zingen, dansen en meer! Bloemenveiling werd theater. Het historische CNB veilinggebouw is omgebouwd tot theater.


Floralis - Huis Van Cultuur - Lisse. Hans en Steven Kazan komen in november naar Lisse en Sjaak Bral houdt op december de . Tom Beek Forever and a day album presentatie Theater. Muziek in Tijden van Oorlog.


Omschrijving: Na de aangrijpende en bijzondere voorstelling Adres Onbekend d. Marc van Brug van AntiekePrenten. Diverse avonden worden er .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts