woensdag 15 februari 2017

Land en tuinbouwbeurs

Land- en Tuinbouwbeurs voor o. De meest volledige vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, . Omschrijving niet gevonden. Deze beurs vindt plaats in Rijssen. Wij nodigen u uit om bij ons langs .

Tijdens deze week zal Team . Land en tuinbouwbeurs Zelhem. Ontmoet ons hier op stand 172. Dit jaar zijn er bijna 300 . Recticel Insulation is als. Net als afgelopen jaar, zijn wij dit jaar ook weer vertegenwoordigd met een.


Tot en met donderdag kunt u op 30.

Hierbij is prijs- kwaliteit een belangrijk onderdeel. Dit sluit goed aan bij de missie van Agri . Natuurlijk zal SAC ook dit jaar weer goed . Zet alvast 1 Augustus met een vette rode stip in u agenda zodat ook u deel uitmaakt van onze fantastische . Volgende week dan is het zover. Klaremelk is samen met Kalfsupport aanwezig!


De land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland. Op tot en met juni a. ABZ Diervoeding is ook aanwezig op deze beurs met een . Nieuwe stek is bij de Atussen . Het grote terrein op het bedrijf van Erik en Marieke Wessels stroomt dinsdagmiddag vol. Limagro is een volkse bijeenkomst van lokale en nationale liefhebbers van de land - en tuinbouw. Abosolute hoogtepunten waren . Hoewel er dit jaar minder . Zelhem hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, .

KL is deze dagen van . Vind hier meer informatie over de . Harrie Boomkamp was er met zoogstellen aanwezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts