dinsdag 6 december 2016

Zorgboerderij de rietstulp

Op de boerderij kunt u genieten van het weidse uitzicht over de polder. Wij bieden professionele zorg en opvang aan volwassenen, tieners en kinderen met een. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Contract jeugdzorg en wmo. Wij zijn een zelfstandige organisatie die tot doel heeft een verantwoorde dagbesteding . Ter gelegenheid hiervan is er zaterdag oktober een open dag, zodat . Janita is A-verpleegkundige . De meest volledige site met ruim 66.


Ze heeft inmiddels een vaste groep cliënten en . Rietstulp biedt dagbesteding en logeeropvang voor mensen met een beperking. MooiPositief en Mooi Samen. Dagverzorging, dagbehandeling, zorgboerderij. Voor de dagverzorging, dagbehandeling en de zorgboerderij heeft u een. BoerZorg (coöperatie Zorgboerderijen).


Dagbesteding is er voor mensen die door hun handicap, leeftijd of ziekte (nog) niet kunnen werken of naar school gaan. Met dagbesteding kunnen zij actief zijn,. Behalve melkvee heeft de familie Kroes een succesvolle tweede tak: zorgboerderij de Rietstulp voor opvang van ouderen en kinderen.


Een overzicht van de zorgboerderijen in Overijssel die zich hebben aangesloten bij de. Deelnemers van zorgboerderij de Rietstulp krijgen iedere weken een les aangeboden van één van de verenigingen. Nu hopen dat het goed gaat! Aanleg van een waterspeelplaats en aanschaf steenboor. Speeltuin Willem Egbertsstraat.


Geestelijke zorg open van maandag tot zondag. Alle rechten voorbehouden. De Rietstulp ” dat ze in eerste instantie de aandacht . Aangeboden door Kees den Boogert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts