donderdag 1 december 2016

Kuiflavendel kopen

Binnen 2-werkdagen bezorgd! Kuiflavendel is een verhoutende vaste plant (struikje) uit het Middellandse Zeegebied. Bekijk het ruime assortiment planten van o. Het wordt in Nederland ook wel kuiflavendel genoemd.


Lavendel is afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. Veel andere Pranarôm producten zijn voorradig en snel leverbaar.

Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Voor in de border maar ook heel leuk in potten en of bakken . Lavandula Stoechas Sancho Panza Vlinder of kuiflavendel. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Samplant, dit is een goed merk welke diverse producten . De plant wordt ook wel kuiflavendel of vlinderlavendel genoemd vanwege de vorm . Bloeitijd : juni-augustus.


Deze soort heeft opvallende kuifvormige bloemen en.

De kuiflavendel gedijt bovendien alleen in zure grond. De mediterrane struikjes, die in de winter hun grijsgroene blad houden, willen een . Te koop: nog potjes kuiflavendel (lavandula stoechas) hoogte: cm. Nee, dit is de zogeheten “vlinderlavendel”, ook wel “ kuiflavendel ” geheten.


Of ik zet ze gedroogd in een vaas, dan hoef ik tijden geen bloemen te kopen. Er zijn enkele variëteiten kuiflavendel te koop. De struik is matig winterhard. LAVANDULA STOECHAS REGAL SPLENDOR C 3L.


Lavendula Stoechas Sancho Panza Vlinder of kuiflavendel. Mediterrane keukenkruiden kun je natuurlijk kopen bij de supermarkt, maar als je ze. Sommige soorten, zoals de kuiflavendel , houden juist van zure grond. De planten die je bij kwekerij Bastin kunt kopen of online bestellen.


Het was de eerste kuiflavendel die Ntederland bereikte. Deze lavandula bloeit zeer rijk met lange. Toen ik via Marktplaats er twee op het oog kreeg, besloot ik ze eindelijk te kopen.


Helaas moest ik er helemaal voor naar Maassluis, uur heen . Bestel vandaag nog bloemen, . Maar ook kuiflavendel in diverse kleuren.

Speciaal voor de lavendelmarkt hebben we extra grote lavendelstruiken (XXL) ingekocht. De grote trechtervormige, glanzende bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts