donderdag 19 november 2015

Biologisch melkveebedrijf

De markt voor biologische zuivel groeit. Wat komt er eigenlijk kijken bij omschakeling? De automaat staat in de nieuwe stal bij onze biologische melkveebedrijf Maasland in Dongen-Vaart op de grens met De Moer.


Daarnaast houdt hij nog 10. Wat is de beste strategie voor een biologische melkveebedrijf ?

Strategie wisselen biologische melkveehouders kennis en ervaringen. Biologisch melkveebedrijf Boons. Wij zijn Pieter en Ria Boons en hebben een biologisch melkveebedrijf in Raamsdonk. Freek van Leeuwen uit Zoeterwoude (ZH) heeft met zijn ouders een biologisch melkveebedrijf en.


Bedrijfs- en veldbezoek op het biologisch melkveebedrijf van Antoon en Jakob Devreese voor alle gangbare melkveehouders met interesse in . Afgelopen jaar bouwden ze . Op de grens van Dongen en tegen het kerkdorpje De Moer in het schitterende Brabant, ligt het familiebedrijf van Dick en Lian dankers en zonen. DE HEURNE – Het biologische melkveebedrijf van Erik Ormel en Ellen te Winkel bestaat twintig jaar.

Om deze mooie mijlpaal te vieren wordt . Midden in de Wynser Polder ligt het bedrijf van Jan-Eel en Rinske Meindertsma. Samen hebben zij een biologisch melkveebedrijf. Dagelijks verzorgen ze ruim . Vergeleken met het inkomen van het gemiddelde gangbare melkveebedrijf is het inkomen van biologische melkveebedrijven 16.


Al het voer wat de koeien eten moet biologisch geteeld zijn. Wij zijn Herman en Lies Nieuwe Weme en hebben samen met onze zoon Frank een biologisch melkveebedrijf. Wij nodigen jullie graag uit op tweede paasdag . Is het jouw ambitie om ( biologisch ) melkveehouder te worden? Join LinkedIn today for free. Wil jij je vakinhoudelijke kennis.


Op de Ettingen worden 1melkkoeien gemolken aangevuld met een stuks jongvee. Er wordt in de fokkerij van de koeien een driewegkruising toegepast . De biologische stadsboerderij Hartstocht is de basis van het bedrijf. Daaromheen zijn volwassen neventakken ontwikkeld die nauw verbonden zijn met de . Van der Wijst VOF is een biologisch melkveebedrijf met melkkoeien en stuks jongvee. Vorig jaar oktober hebben we, na anderhalf jaar .

EvenementnaaOpen dag biologisch melkveebedrijf Mts. Carla en Gerben Engwerda runnen in Tytsjerk het biologisch melkveebedrijf Louwsmar. Op hun bedrijf houden ze streekeigen en zeldzame Fries Hollandse . De Koningshoeve is een biologisch zoogkoeienbedrijf, de Ettingen een biologisch melkveebedrijf.


Beide boerderijen liggen in het recreatiegebied . VERGADEREN OP ONS BIOLOGISCH MELKVEEBEDRIJF ! Met een prachtige ligging op het plattelan nabij natuurgebied Herperduin zult u hier rust en . Dat eerst nog het Wâldpyk-keurmerk werd uitgereikt door Albert van der Ploeg, voorzitter van de vereniging Noardlike Fryske Wâlden, daar . Een biologisch melkveebedrijf kun je niet altijd herkennen aan de buiten kant, dit omdat het zeer modern kan zijn. Je kunt een biologisch bedrijf herkennen aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts