woensdag 11 november 2015

Samenzon

Wij geloven in duurzame stroom voor iedereen. Op een eenvoudige manier zonder zorgen, ook als u geen geschikt dak hebt voor . Het zonnepanelenveld wat onlangs . Het eerste zonnedak op basis van de Postcoderoosregeling in Sudwest Fryslân. Een twintigtal huishoudens en ondernemers hebben samen geïnvesteerd in .

Er komen diverse zonnepanelen op het dak van de nieuwe schuur van familie Spoelstra te Wânswert. Mei-inoar Grien wil iedereen . Dr Holtroplaan 2-te EINDHOVEN en is actief in de branche Productie van elektriciteit . Bewoners van Tynaarlo en omgeving kunnen nu in een coöperatie samen zonne-energie opwekken. De campagne helpt het Park aan . See what people are saying and join the conversation.


U kunt voor uw eigen energieverbruik zoncertificaten kopen in het project. Eén certificaat staat gelijk.

Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst voor ons tweede gezamenlijke zonnedak bij Hoora Watersport. Buurtbewoners Erik Schotte (architect bij LIAG) en Alexander Quarles van Ufford (adviseur bij het Wereld Natuur Fonds) . Powerpeers is hét deelplatform voor groene energie. Wil je mijn zonne-energie gebruiken?


Ontvang tot €2korting op je . Wij verwelkomen u graag donderdag . Samen Zon in Belgisch Park. Deze pin is ontdekt door Erik Van Erne. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Welke projecten hebben deze week in Nederland het meeste kapitaal binnengehaald? Bekijk hier de Crowdfunding Top hitparade . Deze informatie is niet meer actueel! Kinderatelier Zonnekracht staat voor: unieke kinderateliers voor . Dit betekent dat de collectieve korting alsmaar . X Geen eigen dak maar een huurwoning.


Lieve zonnekinderen allemaal.

We hebben al veel zonnepanelen op alle drie daken in Ferwerderadiel verkocht. De afgelopen maanden hebben we als coöperatie niet stil gezeten, ondanks dat u weinig van ons heeft gehoord .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts