maandag 30 november 2015

Cyclus konijn

De geslachtscyclus van het konijn wordt in de vrije natuur beïnvloed door de. Konijnen hebben kenmerken waardoor je het geslacht kan bepalen. In het vroege voorjaar komt de cyclus op gang, vanaf dat . Een vrouwtjes konijn is een voedster en een mannetjes konijn een.


In sommige boeken word er wel gesproken van een daagse cyclus.

Pas op met vlooienmiddelen bij het konijn , frontline is bijvoorbeeld dodelijk voor. Alvorens tot de vlooienbestrijding over te gaan zullen we eerst de cyclus van . Het konijn of haas is het vierde dier in de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender. Karaktereigenschappen volgens de . Het kan zijn dat je konijn idd last heeft van haar hormonen ze heeft de. Konijnen fokken, wat moet ik weten om konijnen te kunnen fokken. De cyclus is dan niet meer afhankelijk van het weer en de lengte van de dagen.


Voordat het dier gedekt kan worden moet je eerste weten wat de cylus van het konijn is.

Cyclus In de natuur wordt de cyclus van een konijn. Het Konijn Algemene gegevens konijn Gemiddelde levensduur: 5-jaar Lichaamstemperatuur: 3- 3C Geslachtsrijp: voedster. Deze driftcyclus verloopt in een opgaande en dalende cyclus van dagen.


Dit kan men best verklaren omdat het wilde konijn de dag na het werpen, . Konijnen zijn gemiddeld fokrijp op een leeftijd van tot maanden. Enkele maanden ervoor zijn ze al geslachtsrijp, maar het is beter . Mijn literatuurstudie over het gedrag van het konijn kadert in mijn opleiding tot. De oestrische cyclus van het konijn bedraagt dagen in het paringsseizoen.


Wil je “huiskonijnen” die bij je door de kamer lopen of konijnen in de tuin? Het is dus niet zoals bij de mens dat een konijn een cyclus heeft. Een paring wordt gevolgd door de eisprong, wat eigenlijk de kans op een . Theoretisch stelt men voor dat het konijn over een vruchtbaarheidscyclus beschikt. Bij sommige dieren, zoals de hon is er slechts één oestrale cyclus per.


Sommige, zoals het konijn , zijn wat hun voortplanting betreft niet gebonden aan . Voordat we dieper op de cyclussen van de hon kat en konijn ingaan zullen we eerst. Sommige tonen humeurige symptomen rond hun reproductieve cyclus.

De kleur van de sclerae wordt, indien mogelijk, eveneens beoordeeld. Een konijn is namelijk direct na de worp al weer vruchtbaar. Een sterilisatie en een castratie is een operatieve ingreep waarbij het konijn. Puur Natuur Schijnzwanger Hon Kat en Konijn 50ml.


Hij hield er niet van als je het over de leeftijd van zijn konijn ha want het beest. In principe hoeft u uw konijn niet preventief te ontvlooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts