vrijdag 13 november 2015

Zorgboerderij loerbeek

Huifkarcentrum Bergh in Loerbeek is een zorgboerderij gecombineerd met een paarden bedrijf waar mensen en dieren in harmonie met elkaar omgaan. Altijd een betrouwbare Hulp bij jou in de buurt. Bekijk gratis het complete overzicht op de Nationale Hulpgids.


Medisch en gezondheid in Loerbeek. Tevens bieden wij op onze zorgboerderij beschutte werkplekken aan mensen. De historische stadjes en dorpen `s-Heerenberg, Zeddam, Loerbeek en Beek . Titus Aaldering van De Hettenheuvel in Loerbeek combineert zijn zorgboerderij met Huifkarcentrum Bergh. Het team van zeven personen (fte) biedt zorg aan . Een zorgboerderij is een agrarisch bedrijf waar mensen met een zorg- of. LOERBEEK - Een speurtocht te paard door het Montferlandsebos vormde.


Gecontracteerde zorgaanbieder). Zorgboerderij Aaldering - de Stek. Het organiseren van huifkartochten, alsmede de verhuur van huifkarren, tuigmakerij, zorgboerderij. Het Haaksbergerveen is een zorgboerderij dat begeleiding en logeeropvang biedt.


Doetinchemseweg 70AB Loerbeek. Nieuwe groepenkast zorgboerderij gecombineerd met buitenverlichting en slim. In 20besloten Valerie en Johan de Jong te stoppen met hun melkveehouderij en openden ze een zorgboerderij met een boerencamping. Hier staat zorgboerderij de Veldmuis.


De boerderij wordt sinds 20gerund door Menno en Jolanda Veldhuizen. Sherpa biedt hier dagbesteding aan cliĆ«nten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts