maandag 23 november 2015

Zakje zaadjes

Kado idee, leuke mini zakjes met zaadjes om weg te geven. U kunt kiezen uit soorten. Deze zakjes zijn ook in grote hoeveelheden te bestellen. Klein zaad zakje , groot plezier. Eén klein zaad zakje ziet er eenvoudig genoeg uit.


Maar het levert verrassend veel op.

Wij leveren zakjes met zaden voorzien van een persoonlijke tekst van tot 200. Topkwaliteit zaden met korting. Bloemzaden Groentezaden en kruidenzaden tegen groothandelprijzen!


Vandaag bestellen = morgen in huis! Plant de zaadjes zo diep als ze zelf groot zijn. Bewater de grond met een zachte waterstraal, om de zaadjes niet te verschuiven. De zaadjes en het kaartje komen samen in een doorzichtig plastic gripzakje van mm bij mm grootte.


Met de drie zakjes … Meer. Je kan de zaden en het kaartje door het zakje heen .

Ontwerp je eigen zakje of vraag ons creatieve team om hulp! Staan de zaadjes die jij graag wilt niet in het lijstje hierboven? SPROUT potloden met zaadjes en logo bedrukking van Grab a Gift. Grab a Gift - Kleiballetjes met bloemzaadjes in bedrukt doosje of zakje met kopkaart.


Minimale bestelhoeveelheid is zakjes. Prijs inclusief full colour bedrukking. Bloembollen in jute zakjes of papieren tasjes bedrukt als bloeiend relatiegeschenk! Een deels Biologisch, deels Fairtrade kerstpakket waarbij het zakje zaadjes voor tomaat en basilicum met de pakkende tekst Jij maakt het verschil al aangeeft . Als je een tuin hebt, dan zul je ook wel eens zaadjes in de tuin hebben van allerlei planten en bloemen. Het is leuk om deze zaadjes aan iemand cadeau te.


Bent u op zoek naar zakjes bloemzaad? Bij Memoriae bent u aan het juiste adres voor o. Wij zijn specialist in bedrukte zaadzakjes en greengifts. Zadenzakjes bedrukt met uw logo of eigen ontwerp.


Regel een gratis zakje zaad en help mee om de bijen te redden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts