vrijdag 27 november 2015

Koeien hoorns decoratie

Hoorns , Schedels , Hoornobjecten Koe Buffel Skull Design. Ram hoorns Veluwe natuur decoratie. Unieke hoorns en kunstobjecten gemaakt van hoorns. Nu te koop bij Fun-en-feest.


De lengte van deze koehoorn is ongeveer cm.

Waxinelicht van een buffelhoorn. Het decoratiestuk , in de vorm van een gestileerde stierenschedel m…. Een prachtige hoorn als decoratiestuk in je interieur! Frankrijk, midden 20e eeuw. Altijd mooi in elk interieur!


Hoorn Koe Hoorn Zwart 53cm Overig. Stoere decoratieve hoorn , elk uniek.

Bonte koe , mogelijk als verwijzing naar de naam of als geboortehuis van . Sinds kort verkopen wij ook koe - en rams hoorns. Prachtig decoratieve producten wat goed aansluit bij ons bestaande assortiment. Naast de hoorns verkopen . Met een decoratieve hoorn of schedel van buffel, koe of ram of een gewei van een hert haalt u een gezellige landelijke sfeer in huis. Erg leuk aan de muur of ter.


Deze stoere koe hoorns zijn gemaakt van polyresin en niet van echt te onderscheiden. De hoorns op de foto zijn een indicatie, elke hoorn is natuurlijk net weer even anders! Prachtige set koe hoorns h5x23x5cm als decoratie op tafel! Prijs van €2(exclusief verzendkosten) . Grote koehoorn , decoratief en stoer waar altijd wel een plekje voor te vinden is in huis. Landelijke Koehoorn Verweerd Set KH1.


Decoratiefiguur Koe hoorns 28x52xcm. Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.

Faux koe schedel - de MINI Lyndon dierlijke schedel - hars Bull Skull. Opzoek naar een buffalo skull of longhoorn om uw interieur compleet te maken? Skulldecoratie heeft een ruim aanbod in skulls en longhoorns.


Categorieën: Diversen, Woon decoratie. Door de fraaie kleuren zijn deze zeer mooi ter decoratie. Ook grote partijen (zakken per kilogram) mogelijk.


Deze hoorns zijn goed te gebruiken om zelf een blaashoorn of een drinkhoorn te maken, als basismateriaal voor hoornbewerking of als decoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts