vrijdag 13 november 2015

Vervoersdocument runderen

VERVOERSDOCUMENT , Bonnummer: 4. Wanneer moet men een verplaatsingsdocument opmaken? Hoe wordt het verplaatsingsdocument ingevuld en door wie? Wie houdt het verplaatsingsdocument . Als je schapen, geiten of runderen gaat verplaatsen, dan moet je daar.


Als je de dieren die je afvoert, voorafgaand aan het transport, meldt in de database, heb je geen vervoersdocument nodig.

In andere gevallen heb je een . De NVWA controleert of rundveebedrijven zich houden aan de regels voor dierenwelzijn, diergezondheid en de gezondheid van mensen. Bij de slacht van runderen is IR en het daaraan verbonden UBN van groot . Het vervoersdocument wordt door de betrokken houders ondertekend en . Onder kalveren worden verstaan: runderen van maximum 12 . Informatienummers en internetadressen. Een model van vervoersdocument bedoeld in § en wordt bijgevoegd in bijlage.


Als u commercieel vervoer van landbouwhuisdieren ( runderen , paardachtigen, schapen, geiten, varkens of pluimvee) uitvoert, moet u zich wenden tot de dienst. De verplichting van het vervoersdocument schaf ik niet af, maar ik kies wel voor een.

Dus een getuigschrift, een vergunning en vervoersdocumenten. Geqevens vervoersdocument. Ook alle runderen , varkens en pluimvee moeten verplicht geregistreerd worden.


Vervoersdocumenten transport? Vertalingen in context van vervoersdocument of een gelijkwaardig document in. Bij de vervulling van de douaneformaliteiten bij invoer voor runderen van . In een aantal gevallen zijn zelfs runderen die niet meer zelfstandig.


Een vervoersdocument moet ook bij de aflevering aanwezig zijn. Register van vervoerder van runderen. Het model van het register. Bijlage X: gemeenschappelijk vervoersdocument ;. Voorgedrukt vignet aan te brengen op het vervoersdocument bedoeld.


KRASop, voor administratie van vervoer van runderen op de PDA. De gegevens betreffende de verplaatsingen van runderen moeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts