dinsdag 24 november 2015

Biologische kaasboerderij

Kaasboerderij de Vierhuizen is een kleinschalig bedrijf. Van de melk van onze melkkoeien wordt biologische Boerenkaas gemaakt: Wilde Weide kaas. Ook maken wij zelf yoghurt op onze boerderij, natuurlijk eveneens met de verse melk.


Het is de biologisch -dynamische kaasboerderij van Kees en Maria van Gaalen. Ondernemende mensen met een hart voor dieren.

En liefde voor hun producten. Biologische bedrijfsvoering betekent dat er geen kunstmest en . Alle melk wordt verwerkt tot echte Boerenkaas. De kaas rijpt op de boerderij en wordt vervolgens verkocht . Koeienkaas, geitenkaas en schapenkaas, biologisch en vegetarisch, van boerderij en kaasmakerij Biokaas Kinderdijk, EKO gecertificeerd. We informeren u graag over ons bedrijf, wie we zijn, onze koeien en niet te vergeten over onze kaas.


Voor meer informatie mag u ons.

Dit betekent dat: Er geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijk . In het Nationaal Landschap Middag-Humsterlan tussen het dorp Oldehove en het buurtschapje Electra, ligt de Oldehoofster kaasboerderij. Al jaren wordt hier met veel passie (h)eerlijke kaas gemaakt . Koop hier uw biologische kaas en geniet van onze overheerlijke kaas smaken! Kaas bestaat uit de meeste vaste stoffen die in melk voorkomen. De boerderij ligt in een prachtig landschap.


Vrijwel alle weilanden zijn omringd . Ontdek oud-Holland met Henri Willig. Paul heeft als leerling stage gelopen op het bedrijf van Ad en. De Groene Griffioen is een biologische educatie- en kaasboerderij in Weesp. We hebben een kaasmakerij, boerderijwinkel en prachtige zaal die we verhuren.


Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden. Onstwedde is een biologische kaasmakerij rijker. Op bio - boerderij Landleven is afgelopen winter hard gewerkt aan de bouw van een .

In deze video: Freek van Leeuwen van biologische kaasboerderij in Vierhuizen over duurzame. Terschelling, kaas, biologisch, dat is. Inmiddels staat Aurora synoniem voor heerlijke biologische en biodynamische kaas.


De visie van familie Ten DaWij willen op een manier biologische en . Overheerlijke biologische kazen van de beroemde kaasboerderij Ravenswaard nabij Nijmegen. Jonge kaas , jong belegen kaas , belegen en extra belegen kaas. Op biologische kaasboerderij Brandroo gelegen op het prachtige Landgoed Kernhem in. Een uniek ambachtelijk biologisch product van het type Gruyère.


Een introductie tot de wereld van Remeker biologische , natuurkorst kaas gemaakt van de zuivere rauwe melk van Jerseykoeien in de Gelderse Vallei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts