maandag 21 september 2015

Viburnum opulus roseum stekken

Gelderse Roos is ook vrij eenvoudig te stekken. Om de struik te vermeerderen snijdt de kweker stekken van de plant en laat deze wortelen . Als je tevreden bent een struik of heester, kun hem stekken om hem te. U kunt de planten door stekken en afleggers vermeerderen.


Geknipt of geleverd met tak.

Elk jaar mooie volle oogst. Door hielstek in juni-juli. De soort komt van nature voor in. De struik kan vermeerderd worden door te stekken in Augustus.


Viburnum Opulus Roseum gepot in ltr emmers. Mag in de zon of halfschaduw geplant worden, snoeien mag in maart maar dan zal hij geen meter worden Standplaats: halfschaduw, zon Specifieke . Ik weet dat je de plant kan stekken , maar of scheuren ook kan, dat weet ik niet .

Ik wil graag een sneeuwbal stekken , maar kan dit wel? Vergelijkbaar door I BCM - ‎ Geciteerd door - ‎ Verwante artikelen van groeistoffen, o. Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers: uw specialist in gewortelde stek ,. Items 1- 2of 2- geworteld stek. Meerdere stekken van de wollige sneeuwbal (viburnum lantana) te koop. In het verleden was het normaal om stek te knippen van een plant die ergens in een hoekje op de kwekerij.


Neem van de geselecteerde planten scheuten die dicht bij de basis zitten. Vermeerderen : stekken in de zomer, zaaien in de herfst. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


Overigens zijn deze bomen heel makkelijk te stekken. De plant is over het algemeen makkelijk te stekken of te scheuren. Hierbij treft u onze assortimentslijst aan van bewortelde stekken. Stekbedrijf Bergs is family company situated in the south of. Maar ook verhoute winterstekken van Lavendel, Clematis,.


Ik vind dit een goed bericht.

Compactum, P, Rhizopon AA - AA. Heco Stekcultures, gewortelde stek van heesters en coniferen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts