dinsdag 22 september 2015

Bestuurbare trekker filmpjes

Miniaturen op land en erf. Bestuurt de Trekker met Trailer maïs. Volop miniaturen in de ijsselhallen. Landbouwfilmpjes 42views.


John Deere Monster Treads Trekker met afstandsbediening Radiografisch bestuurbare trekker , gaat.

Omschrijving: Fendt 9met voorlader uit de SIKUControl serie schaal 1:SIKU artikel nr. Aboneer pleas dan krijgen jullie meer video,s. Deze op afstand bestuurde tractor rijdt met een nauwkeurigheid van centimeter dankzij GPS-RTK. Brand new Siku Control John Deere tractor having fun.


Het topprodukt van Siku, de radiografisch bestuurbare tractors Siku Control. De mogelijkheden van de luxe Siku afstandbediening met de landbouw trekkers. Vind bestuurbare tractor op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Heb je ervaring met het maken van een bestuurbare trekker van Siku? Lekker op de trekker CKV - Download. De bestuurbare vooras is voorzien van een pendelfunctie. De zware motorkap kan worden geopend en de cabine is afneembaar.


Ontbrekend: bestuurbare Hakselen met schaalmodel in de achtertuin - Boerderij. De hakselaar heeft een pk-benzinemotor en is radiografisch bestuurbaar. De bedoeling is een elektrische trekker waar zijn zoon rondjes op kan maken. Ik zag een filmpje op dumpert. Uitbreiding gamma radiografisch bestuurbare machines McConnel.


Presentatie: Agro Techniek Holland. SIKU- Control Filmpjes - Kijk hier voor het overzicht aan mogelijkheden. Dat ding is niet bestuurbaar , omdat de duitse chauffeur wegloopt, Duitse Rex zegt doeiii. Remmen zijn razend belangrijk op de huidige landbouwtrekkers.


Bekijk het filmpje van een Case IH met ABS op.

Het houdt de trekker ook op een heel glad wegdek bestuurbaar. Helaas hebben wij niets gevonden voor Traptrekker Smoby Builder max. Met deze bestuurbare shovel tractor van Dickie Toys is elk gat zo gegraven.


Ik heb je filmpje net even bekeken en ik moet zeggen, hij rijdt erg goed. Zelf wil ik graag een shovel van Brüder bestuurbaar maken maar ik . PostNL bezorgt ook op zaterdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts