maandag 14 september 2015

Broedmachine fiem

Nu 17bij Kleinveeservice . Nu met Gratis hygrometer, Gratis schouwlamp en GRATIS thuisbezorgd binnen . Broedmachine met automatisch keersysteem voor eieren van het merk Fiem. Door de doorzichtige koepel is het gehele broedproces perfect te volgen. Via deze site kunt u uw product registreren, bestellen en uiteraard vragen stellen.

Automatisch broedmachine Fiem Smart. Smart automatische broedmachine (groen). Zoals de titel ook al zegt wil ik graag ervaringen uitwisselen met gebruikers van hobby broedmachine merk fiem cosmo.


Onderin zitten water vakken. Echter, mijn hydrometer geeft, zonder water in de bakjes, een . Wij zijn verdeler van FIEM , R-com en Covina broedmachines. Alle broedmachines met jaar garantie ! Al deze machines zijn uit voorraad leverbaar!

De cabine is gemaakt van gelaagd materiaal en met laminaat afgewerkt. De Neptunus broedmachine draait automatisch door het keren van de . Aanpasbaar naargelang de grootte van het ei. Een analoge elektronische band thermostaat.


Volledig automatisch broedmachine (je hoeft de eieren niet meer te keren!), geschikt tot eieren. De SMART-broedmachine is zo ontwikkel dat deze gemakkelijk in gebruik is en een optimaal resultaat bied als broedmachine. Vele aanbiedingen bij bol.


Koop of Verkoop broedmachine op Marktplaats. Vervangonderdelen Fiem , er zijn producten Al onze vervangonderdelen zijn gewaarborg aparte onderdelen van de originele broedmachine. De machine is vervaardigd uit PVC met een . Je krijgt een uitstekend broedresultaat met een Fiem broedmachine.


Scherp geprijsd en snel geleverd! Zet de broedmachine op een stabiele ondergrond op een plek waar geen tocht is en. Een leuke automatische broedmachine waarbij het gehele . Digitale fiem smart broedmachine in vrolijke kleuren nu met digitale thermostaat en . Er is niets leukers dan zelf eieren uitbroeden in je eigen broedmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts