dinsdag 29 september 2015

Speelbospad nijverdal

Met oude kleren en regenlaarzen aan vertrokken we rond het middaguur richting Nijverdal. Vanaf ons huis is het een half uurtje rijden naar het speelbospad op . Wat een pareltje, het speelbospad in Nijverdal. We kozen een heerlijke dag uit om deze hotspot en het eekhoorntespas te ontdekken. Deze locatie maakt natuur pas écht leuk voor kids.


Bij het bezoekercentrum Sallandse Heuvelrug ligt een km lang speelbospad.

Met nummers op zijn romp wijst hij de weg. In Nijverdal vind je het speelbospad met een eekhoorntespad en een kabouterpad. Een mooie wandeling in Overijsel rondom Nijverdal. Deze en nog meer wandelingen vind je op dagwandeling.


Lees reviews van Bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug Nijverdal Overijssel Nederland. Leuk speelbospad voor kinderen. Vanaf de camping wandel je in ongeveer een kwartier naar Nijverdal , een. Vanaf het station van Nijverdal rijdt tussen maart en oktober een keer.


Zet je zintuigen op scherp en bekijk, beluister en voel het bos!

Dit pad vertrekt vanaf het Bezoekerscentrum . Speelbospad Nijverdal – Sallandse Heuvelrug. Inspiratieblog voor de leukste tips met kids in Twente. This Pin was discovered by Nele Bogaert. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Spelen en puzzelen langs het speelbospad. Het speelbospad is kilometer lang en is één groot avontuur voor kleine en grote . Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 28 Nijverdal. De buitencentra van Staatsbosbeheer zijn hét vertrekpunt voor je dag naar buiten. Je kunt er ook vergaderen en een hapje eten.


We zullen het speelbospad voor onze bezoekers uiteraard zo veilig mogelijk. Uitstekend getime want Nijverdal is dit jaar twee mooie. Nijverdal ligt een twee kilometer lang speelbospad , waarlangs de jeugd hutten mag . Wandel- en fietsroutes zijn er voldoende. Dit ligt bij Nijverdal aan de N35.


Een twee kilometer lang speelbospad biedt voor kinderen verschillende activiteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts