vrijdag 18 september 2015

Giftige planten katten

Zorg dan dat deze giftige planten níet in je huis of tuin staan. Katten eten soms van planten. Sommige planten zijn echter giftig en dan kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid van je kat ! Niemand wilt dat zijn lieve kat ziek wordt door een giftige plant , daarom deel ik een lijst met allerlei planten die giftig zijn!


Gras eten is voor katten niet ongezon het zorgt dat eventuele opgelikte haren middels.

Als uw kat een aanzienlijke hoeveelheid van welke kamerplant dan ook heeft binnengekregen of een klein beetje van een giftige plant heeft gegeten, of kwijlt of . Overzicht van veel voorkomende giftige planten voor katten en planten die zonder risico thuis kunt opkweken. Voor katten giftige planten. Kamerplanten: Agave (Agavaceae) GIF: Gehele plant.


SYMPTOMEN: Ernstige maag-darmontsteking, heftige krampen. Er zijn giftige planten voor katten. Plantensoorten waarvan wij weten dat deze gevaar opleveren.

Vermijd aankoop van kamerplanten en voor tuin die giftig zijn. Een lijst met giftige planten voor katten is wel zo handig, echter hebben planten veelal ingewikkelde namen, daarom hebben wij er afbeeldingen bij gezet. Opsomming van giftige tuinplanten voor katten en sypmtomen verschijnselen na het opeten van een opgesomde plant. Planten staan natuurlijk mooi in huis, maar wat zijn giftige planten voor katten ? En wat moet je doen als jouw kat (vermoedelijk) vergiftigd of ziek is? Alleen het gevaar wat er in schuilt is dat een heleboel bloemen en planten giftig zijn voor onze geliefde katten.


Ik zal een voorbeeld geven. Wist u bijvoorbeeld dat chocolade giftig is voor uw kat ? Op deze pagina staan enkele van de meest giftige planten , als een plant niet op deze pagina staat . Ook huisdieren zijn er dol op. Maar er zijn ook giftige planten voor katten en . De taxus is namelijk erg giftig voor de meeste dieren. Honden, katten , vogels en zelfs paarden en runderen kunnen door het eten van deze plant overlijden. Het mooie lenteweer lokt veel baasjes de natuur in met hun dieren.


Maar opgelet : heel wat planten zijn giftig voor honden en katten.

Maar lang niet alle planten en groenten zijn veilig voor je kat , sommigen zijn zelfs ronduit giftig. Welke planten moet je mijden, met welke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts