woensdag 16 september 2015

Geweien en hoorns te koop

Vind hoorns en geweien op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Te koop schedel met hoorns afrikaans beest. Koop of Verkoop gewei op Marktplaats.


Grote SCHEDEL WATUSI met glanzend gepolijste hoorns.

Prijs : Euro 30= (klik hier om te kopen ) ( referentie B). Decoratief GROOT EDELHERT GEWEI , 18-ender met echte schedel aangebracht op fraai bewerkt. Bij ons alles te verkrijgen tegen betaalbare prijzen.


Ook in- en verkoop geweien en huiden. Herbers Lifestyle, Stoer sober en sfeervol wonen. Hertengewei te koop , supertof om aan de muur te hangen.


Ben je op zoek naar decoratieve geweien en schedels?

Schotse Hooglander hoorns met schedel ( cm). Al onze dierlijke producten zijn niet voor het doel gefokt bv hoorn of gewei ,. Of een paar kleine hoorns in een schaal geeft een prachtige sober stuk. Losse koeienhoorns te koop. Vergelijk goedkope Geweien uit de nieuwe collectie wanddecoratie en bestel aanbiedingen voor de laagste prijs online. Buffel skull schedels decoratie gewei hoorn hoorns buffelkop waterbuffel.


Prachtig opgezet hertengewei op plank afkomstig uit frankrijk afm 86cmx50cm. Superblij met de prachtige kruik. Was een verrassing voor mijn.


Hartelijk bedankt voor de snelle levering van mijn . Honden hebben van nature de drang om ergens op te kauwen, met deze. De bedoeling is dat je hond langs het gewei schraapt met zijn tanden en zo stilaan . Caffer Buffel, afkomstig uit Zuid Afrika, verkocht. Een mooie schedel is een echte eye-catcher!


Een hoorn of gewei geeft het sfeerplaatje net een finishing touch. Echte natuurproducten of een mooie replica van .

Opgezette vlinders en geweien te koop ! Ree gewei op schild (donker bruin). Een dierenschedel is een bijzondere aanwinst in elk interieur! REQUEST TO REMOVE Geweien - te koop aangeboden - AdvertentieZoeker. Category: Geweien , schedels en skeletten.


Zeer grote hoorns van koeien XL. Dit artikel kan helaas niet verzonden worden. Schedels en skeletten van vogels en dieren te koop. Geschikt voor verzamelingen, interieurdecoratie of educatieve. Gewei van een edelhert op schild .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts