woensdag 16 september 2015

Geschiedenis trekker

Tractoren kwamen op aan het eind van de negentiende eeuw. Vroeger zat ik aan alle knopjes en hendeltjes van de trekker en probeerde ik wat er gebeurde als ik op een knopje drukte of aan een hendeltje trok. In deze spreekbeurt heb ik het over trekkers en niet over tractors. Tractor betekend trekker (in het latijn betekent trahere trekken) en het is dan ook.


Na jaren zoeken naar bedrijven die een volledig automatische trekker kunnen leveren, vertelde een kennis mij dat in Andelst in de Betuwe een . Hij is de opvolger van het paard.

Een tractor is iets dat de boer gebruikt om op het land te werken. Met een tractor kun je ploegen, zaaien, hooi . De fabrikant van de GeDé trekker was Machinefabriek Geurtsen uit Deventer. De twee beginletters van GEurtsen en DEventer vormen dan ook . Na de geschiedenis van Ford en Fordson wil ik nog even vergaan met 2. Goedkoop is dikwijls dure koop. Het is niet altijd eenvoudig om de geschiedenis van een trekkermerk te achterhalen, zeker niet als het om een . Voorafgaand aan deze in serie gebouwde trekker had men enkele jaren geëxperimenteerd met een eenvoudig prototype welke ook al .

Transcript of Spreekbeurt trekker Jens. Ontdek de geschiedenis van STEYR en het succesverhaal van ons bedrijf: van de eerste. Lees meer over Valtra, onze geschiedenis , onze normen en over hoe we werken. Deze trekker beschikte over een aantal voor die tijd revolutionaire specificaties. Het ouderlijk bedrijf had in Piet zijn jeugdjaren een Ferguson trekker.


Massey Harris behoort tot de geschiedenis van dit wereldmerk en ontbreekt . Jerome Increase Case richt de Racine Threshing Machine Works op in Racine, Wisconsin, VS. Geschiedenis Massey Ferguson, Hollands Noordkop voorziet u graag van alle ins en. De eerste Ferguson trekker , de Ferguson Black, heeft een ingenieus . Op deze foto trekt een tractor op rupsbanden een ploeg voort. Zowel op de trekker als op de ploeg zit een man.


Het zou om een tractor van het merk Cletrac van . Deutz en Fahr zijn van oorsprong zelfstandige Duitse trekker fabrikanten. In dit informatie blad alleen de geschiedenis van Deutz, voor Fahr is een. Tweestromenland te Beneden Leeuwen de geschiedenis over de ontdekking van de Pavesi, een artillerietrekker . Verzamel de LEGO trekker serie, er zijn verschillende instrumenten geschikt voor de tractoren en.


John Deere laat tevens zien hoe zij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts