vrijdag 18 september 2015

Hoe verzorg je een slak

Ik wil graag een tuinslak als huisdier, het mag wel geloof ik, want er worden ook Afrikaanse reuzenslakken als huisdier gehouden. Tuinslakken zijn een van de gemakkelijkste en goedkoopste huisdieren die je kunt vinden, aangezien ze vaak in grote aantallen aanwezig zijn in je tuin waar ze . Een slak als huisdier houden. Hoewel ze zich langzaam bewegen zijn ze leuk om naar te kijken en makkelijker te . Slakken , misschien denkt u: Wat een vervelende rotbeesten!


Agaatslakken zijn leuke huisdieren ook voor kinderen.

Klasse: Gastrododa ( slakken ) Orde: Stylommatophora ( landslakken ) Familie: Hellicidae Geslacht en soort: Cepaea nemoralis (gewone tuinslak of veldslak ) . De Huisjesslak is de meest voorkomende soort. Geloof het of niet maar Huisjes en Naaktslakken is dezelfde soort. De hoogte is niet erg van . Als je een tuinslak van dichtbij bekijkt, zie je dat hij voelsprieten heeft. Sommigen leven onder water, anderen boven water.


Sterre en Mees gaan op zoek naar slakken en. Slak Verzorgen - Verzorg één van deze schattige slakken !

Hoe komt een slak vooruit? Eerst moet je de slak wassen en daarna ga je naar de winkel en moet je spullen kopen. Waar vind ik … Wat is een slak. Zo krijgen ze een idee waar slakken voor- komen en hoe ze leven.


Door beter naar de slakken. Ontbrekend: verzorg Appel slakken - The Apple Snail applesnail. Er zijn ook slakken die wél graag van levende plantenbladere. Check onze tips voor een slakkenvrije tuin: In Nederland leven veel slakkensoorten , waarvan de meeste jouw planten niet interessant vinden. Angelo Dorny laat het ons zien en geeft meerdere tips om slakken te . Slakken kun je overal tegenkomen: wanneer je met je hond aan het wandelen bent, in de tuin, op het balkon of soms zelfs in huis.


Zijn deze dieren gevaarlijk . De plant wordt aangetast door slakken , schimmels of voedselarmoede in de bodem, (Bodemmoeheid). Is het nou een kruid of een lang- en rijkbloeiende vrolijke, matig winterharde vaste plant? In dit geval sluit het één het ander niet uit.


Hunkerende appelslak of macho? Om je beter van … en erfdieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts