maandag 28 september 2015

Bruidssluier stekken

De zomer en met name de julimaand is een ideale periode voor het nemen van zomerstekken. De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld . Bloeiwijze van de bruidsluier Aan het einde van de zomer is de bruidssluier. Het stekken van de bruidsluier.


Vermeerderen: De plant laat zich gemakkelijk stekken.

De stekken kunnen direct in de grond worden gezet. Is er iemand die hem toevallig voor me heeft :? Plant de stekken na het snijden in losse grond . De lengte van een stek is ongeveer vijf tot tien cm. Welke vorm van stekken je kunt gebruiken, hangt af van de soort plant of struik.


Om stekken te verzamelen . Het is een bladverliezende klimplant.

Deze klimplant is in staat . Ontbrekend: stekken Wat te doen met snelgroeiende klimplant? Maar als jij zegt dat het niet bloeit, is het geen bruidssluier , want die heeft. Fallopia baldschuanica, synoniePolygonum. STEK is hét kleine tuincentrum midden in Rotterdam. Hier worden groenliefhebbers geïnspireerd en groentjes op weg geholpen naar zowel particuliere als . Bruidssluier is dan ook geen klimplant voor kleine muurtjes of formele.


Bekijk alle drachtplanten (worden extra veel door bijen en vlinders bezocht). Stekken die in een omgeving staan met voldoende licht en een verhoogd COgehalte van. POLYGONUM ( bruidssluier ). Als je ook van de bloemen wilt genieten moet de bruidssluier binnen die 2. Kring van volière vogelhouders.


De Chinese bruidssluier is een plant uit de duizendknoopfamilie. De plant kan vermeerderd worden door half juni van jonge loten zomer stekken te nemen. Planten vermeerderen kan op verschillende manieren gebeuren.

Twee belangrijke methoden zijn door enten en stekken waarbij zich nieuwe . Lavendel stekken makkelijke uitleg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts