woensdag 13 september 2017

Zorgboerderij friesland

Zorgboerderij ”De Vonk” biedt de cliënten dagbesteding en werk. Friese weilanden in Boazum, vlak bij Sneek. Zoeken naar een passende zorgboerderij.


Klik op de naam van een zorgboerderij voor meer informatie. Alleen zorgboerderijen waar nog plek is .

Welkom bij zorgboerderij de Buorren te Blessum. Zorg voor jongeren en ouderen. Wij bieden zorg op maat aan ouderen, kinderen en jongvolwassenen. Ons zorgboerderij is van maandag tot en met vrijdag geopend. Wij zijn gevestigd in het friese Koarnjum nabij Leeuwarden.


Bij de aangeboden werkzaamheden . Een zorgboerderij is een agrarisch productiebedrijf waar zorg wordt geboden. Men kan hier werken en begeleidwonen.

Wij, Peter en Ursulique Koopstra, hebben een kleinschalige zorgboerderij in Hoornsterzwaag en . Ben opzoek naar een goede zorgboerderij voor kinderen. Boog theater Bolsward wo sep. Jan Feenstra en Janette van Buren.


Paardenmelkerij, handelsstal en zorgboerderij. Pas verbouwde zorgboerderij aan het Tjeukemeer, max. Ruim en sfeervol ingericht, uitstekende voorzieningen. Ideale locatie voor verblijf.


Friesland op juni hun staldeuren open zetten voor het . Op deze zorgboerderij kun jij de . Verder beschikt de onderneming over . Dit bezoek maakt deel uit. De Hoeve ligt ongeveer tussen . Iedere twee weken interviewt Janna van der Meer een agrarisch ondernemer in transitie: Thomas (45) en Attsje (46) de Vries van zorgboerderij. Tinga State is een kleinschalige woonzorgboerderij in Sneek en biedt professionele, individuele 24-uurs zorg aan mensen met dementie, alzheimer of een . Naast logeren en dagbesteding waarbij .

Ontwikkeld door De Merkstudio. GENIETEN VAN DE RUST, RUIMTE EN ACCOMMODATIE VAN ONZE ZORGBOERDERIJ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts