vrijdag 22 september 2017

Soorten houtworm

Lees hier alles over de verschillende soorten houtworhun uitzicht, hun levenscyclus en hun gewoonten. Er worden doorgaans twee soorten houtwormen van elkaar onderscheiden. Een houtworm herkennen kan als de gewone houtworm, of als de . GEWONE-HOUTWORMKEVER1-630x300.


Ongediertebestrijding Kampen?

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Denkt u dat u last hebt van houtworm of houtwormkevers en wilt u houtwormen herkennen en. Er zijn verschillende soorten houtaantasters. Houtworm is een naam voor verschillende in hout levende insectenlarven, maar vooral de larve van de gewone houtwormkever of het doodskloppertje . Als we het hebben over de Houtworm , hebben we het vaak over meerdere soorten ongedierte.


We verstaan onder Houtwormen eigenlijk alle soorten beestjes . De term houtworm is een verzamelnaam voor verschillende soorten houtborende kevers. Wanneer we over houtworm spreken, dan bedoelen we de larven van .

We noemen het houtwormen, maar eigenlijk zijn het geen wormen. De larven van sommige soorten houtworm kunnen. U vergelijkt de verschillende soorten bestrijding van houtworm. Er komen in Nederland verschillende soorten houtworm voor, namelijk: de gewone houtwormkever, de grote houtwormkever, de heipaalkever, . Een houtsoort die volledig veilig is voor houtworm bestaat jammergenoeg niet.


Logisch, het is dan ook de taak van houtworm oftewel de houtetende larven van. Zodra je gaatjes in het hout aantreft of je merkt boormeel op, dan denk je aan houtworm. Er bestaan echter allerlei soorten houtworm , maar . Indien de houtworm in constructiehout zit en niet op tijd bestreden wordt kan dit de.


De houtwormlarve vreet verschillende soorten (houten) voorwerpen aan . Nederlandse benaming voor Lyctus Brunneus = de spinthoutkever of parketkever. De lyctuskevers zijn insecten die zich voeden met. De complete oplossing voor de bestrijding van houtworm houtworminspectie bestrijdingsmethode voor houtworm. Benieuwd naar de vier soorten houtworm ? Houtworm is de verzamelnaam voor de larven van verschillende soorten houtwormkevers, bijvoorbeeld de boktor, de gewone houtwormkever en de grote. Bijzonder impopulair is de huisboktor, omdat de larven van deze kever meer schade kunnen aanrichten dan andere soorten houtworm.


B-Team is gespecialiseerd in het professioneel houtworm bestrijden op locatie.

Om een duidelijker beeld van de verschillende soorten houtworm en boktor te . Om dat er veel verschillende soorten houtwormen zijn, is zelf de houtworm herkennen best een lastige klus. Toch is het erg belangrijk om de soort goed te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts