woensdag 27 september 2017

Lilium planten

Voorkom bij het water geven van de potlelie dat de kamerplant met zijn wortels in een laagje water komt te staan. Dit kan leiden tot wortelrot en komt de plant. Vele wilde soorten, die aan een . De Lillium of lelie is een prachtige plant in de huiskamer. Daarom werd deze verkozen als kamerplant van de maand februari.


Het planten van hoogstaande leliebollen is gelukkig eenvoudig.

Planten voor het begint te vriezen in de herfst of in het voorjaar. Van augustus tot november en in maart. De meest geschikte planttijd wordt bij de levering van . Zij kunnen namelijk schade oplopen door drupvocht.


Om leliebollen te planten graaft u. De plant heeft al sinds de oudheid een symbolisch en eigen karakter. Deze Lilium Sunny Borneo heeft een sterk karakter. Ze beschikt over een sterke aura van reinheid en vrouwelijkheid en verspreidt een licht zoetige geur.

De lelie ( Lilium ) staat ook wel bekend als het kroonjuweel van je zomertuin. Het zijn majestueuze planten met zoveel persoonlijkheid dat ze altijd de aandacht . Lelie ( Lilium ) is een mooie snijbloem, die zich in de tuin als vaste plant gedraagt. Lelies plant u in het najaar of voorjaar of op het moment dat de bollen . Lelie als kamerplant is een bol-op-pot product dat jaarrond verkrijgbaar. Bij potlelies wordt vooral gelet op de compactheid van de plant en de bloeitij . De witte lelie is hét symbool van schoonhei vrouwelijkheid en zuiverheid.


Dankzij de prachtige vorm en de zoete geur is deze bloemen al . Het bloemdek bestaat uit twee kransen van drie blaadjes. Lilium , wij kennen de plant beter onder de naam Lelie, is vanwege zijn opvallende verschijning zeer geliefd als snijbloem in boeketten. De lelie, Lilium , behoort tot het plantengeslacht Liliaceae. Dit geslacht kent wel 1soorten en is nog volop in ontwikkeling.


Bollen: Lelies hebben bollen met vlezige schubben die . Aziatische Lelie Wit ( Lilium Asiaticum). Lelienbollen zijn prachtige en populaire zomerbloeiende planten die uitstekend geschikt zijn om te laten verwilderen in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts