dinsdag 26 september 2017

De vleesboerderij

Eenvoudige online uw kwaliteitsvlees bestellen? Ruim assortiment – exclusieve vleessoorten – bepaal zelf portionering – kies stuks per verpakking. De vleesboerderij is een nieuwe webshop voor vers vlees met een uniek concept. Portioneer zelf je vlees en het wordt bereid op bestelling.


Vleesboerderij Boot, eerlijk vlees van Zeeuwse bodem. Dagelijks verkopen wij vers- en .

Nabij Achterberg, in het Binnenveld van de gemeente Rhenen, runnen wij een agrarisch bedrijf met melkvee en vleesvee. We zijn er trots op dat we sinds enige. Een bedrijf dat vlees van eigen boerderij verkoopt, juist aan particulieren. Dus wilt u een lekker stukje vlees . Ook verzorgen wij uw barbecue en gourmet. Wilt ook u graag van ons vlees genieten?


Kom dan geheel vrijblijvend naar onze winkel en bezoek onze boerderij. H)Eerlijk vlees, van eigen opfok, waardoor u zeker weet dat er geen antibiotica in verwerkt is.

Bestel eenvoudig en voordelig het beste vlees in de regio Moerdijk en Drimmelen bij vleesboerderij Ton Slager. Ambachtelijk geproduceerd. Vindt verkooppunten waaraan deze veehouder rundvlees levert en hoe dit bedrijf presteert . Op deze site willen we u graag laten zien en vertellen hoe het stukje vlees dat u bij ons kunt kopen tot stand is gekomen. En op welke manier u het vlees bij ons . Boerderij met vleesverkoop, koolzaadolie en vakantiewoning! Zonder enige aarzeling en zeer overtuigd . H)EERLIJK KWALITEITSVLEES.


Een echte vleesboerderij , compleet met slagerij. Dat was al jaren de wens van de familie Barten uit Meerkerk. En die wens is nu gerealiseerd. Vers- vleesboerderij Polsdonk in Oirschot.


Ik heb een mail gestuurd naar de meneer en de bestelling werd telefonisch bevestigt. Bij boerderij Blokhuis kunt u terecht voor een complete BBQ, maar ook voor een gezellig . Kijk rustig rond naar wat wij kunnen. Vlees van eigen boerderij is in onze knusse winkel het hele jaar verkrijgbaar. Het rundvlees in de winkel is afkomstig van runderen die zijn opgegroeid op eigen .

Al bijna honderd jaar is de boerderij een plek waar vlees , zuivel en groenten worden . Over Melk- en vleesboerderij Het Binnenveld. De brand bij vleesboerderij Boot in Kerkwerve heeft het bedrijf volledig stilgelegd. Volgens slager Harry Boot zit zijn personeel nu door de . Wil je eerlijk vees eten, direct van de boer?


Smaakacademie Achterhoek zocht het voor u uit. In de Achterhoek en Liemers zijn verschillende veehouders die vlees van eigen varkens . Bestel in onze webshop het lekkerste stukje vlees direct van de boer. Hoge kwaliteit en duurzaam! Koop een koe, koop rundvlees, biologische kip, biologische .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts