maandag 25 september 2017

Rozenkwekerij westland

In het Westlandse Kwintsheul is de moderne kwekerij van Scholtes Roses gevestigd. Op dit hechte familiebedrijf gaan traditie en innovatie hand in hand. Naast een rozen kwekerij vind je ook land en tuinbouw, bloementeelt, holdings, loonbedrijven, groothandel in . Dit komt de kwaliteit ten . Deze roos heeft een prachtige grote, hoge bloemknop en stevige steel.


Rozenkwekerij De Scherpenhoek. Een naam die staat voor de hoogste kwaliteit. Buitengebied De Lier in de gemeente Westland. Van den Ende heeft jarenlange ervaring in de rozenteelt.


Op een oppervlakte van hectare telen wij onder moderne omstandigheden twee grootbloemige . Met onze enthousiaste medewerkers kweken wij jaarrond rozen. Vaak kennen we slechts een fractie van de stalletjes die het Westland rijk is. Voor de vele liefhebbers is het idee van “stalletjes langs de weg” ontstaan. Bent u niet bekend in het Westland , klik dan op de fiets voor de routeplanner. Sinds jaar is de kwekerij gespecialiseerd in het kweken van ficussen en . Licht is een zeer belangrijk element voor de kwaliteit van rozen.


Door gebruik te maken van assemblage verlichting, wordt er 14. Beste werkgevers in Westland. Een mooie roos kunt u bestellen bij onze rozenkwekerij ! Wij bezorgen uw rozen vers in huis. Gratis klimroos bij uw bestelling!


Tegenwoordig worden Arend rozen gekweekt op vijftien hectare, verdeeld over drie locaties: twee in het Westland en één in Almere. Kwekerij vacatures in Westland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts