donderdag 28 september 2017

Bio industrie werkstuk

Bio betekent,,leven” en industrie is een verzamelnaam voor fabrieken. Bio - industrie is een nieuw woord voor bepaalde moderne vormen van veeteelt. Idee voor je PWS: hoe willen leerlingen seksuele vorming op school?


Lijkt je dit een interessant thema, doe dan mee aan ons onderzoek! Ik wilde het eerst over de bio - industrie in het algemeen doen, maar dat was een erg groot onderwerp, vandaar dat ik één dier wilde kiezen, .

Daar zijn we mee opgehouden, omdat we vast liepen door gebrek aan informatie. Wij hebben daarna dit onderwerp, de bio - industrie , gekozen, . Ik wil hier graag meer over weten, omdat ik het erg belangrijk vind en ik ben er erg tegen. Geef een spreekbeurt of maak een werkstuk over de vee- industrie of jouw favoriete dier. Op onze website kun je alles lezen over dieren in de vee- industrie.


Doordat de efficiëntie op gespannen voet kan . Werkstuk over de bio - industrie.

Ze tonen diervriendelijkere alternatieven voor de bio - industrie en stimuleren leerlingen . De meeste mensen eten graag varkensvlees. Daarvoor zijn heel veel varkens nodig. Varkens (en ook kippen) worden daarom gefokt in . Website gelanceerd met scholiereninformatie over de bio - industrie. Scholieren krijgen de mogelijkheid om een werkstuk , spreekbeurt of . Wat wilden we weten van het onderwerp? Waarom mishandelen mensen dieren?


Boelie moest een werkstuk schrijven. Een voordeel van veevoer is weer dat er allerlei restproducten uit de industrie in kunnen. De kindersite van Platform Biologica geeft veel informatie over biologische landbouw en voeding. Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op.


Het leek of de boer boos wer . De verschillen van de bio industrie en van de biologische boerderij. Opdracht ecosystemen, mestoverschot en bio - industrie.

Maak een werkstuk waarin je organismen beschrijft. In de bio - industrie worden dieren gefokt, speciaal voor hun vlees. In de Nederlandse bio - industrie leven 4miljoen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts