dinsdag 12 september 2017

Waterballonnen intertoys

Maak met de Bunch O Balloons binnen een minuut 1waterballonnen en ga het watergevecht aan in de buurt! Met deze waterballonpomp maak je gemakkelijk en snel veel waterballonnen. Laat het watergevecht beginnen!


Eddy Toys vulpomp met waterballonnen. Met de gekleurde pomp vul je de ballonnen .

Met deze supersonische waterpistolen en zelfvullende waterballonnen ben je beter uitgerust dan ooit. Je vijanden mogen wel uitkijken. Beleef super veel waterplezier met deze waterballonnen. Vul de waterballonnen en gooi ze naar jouw vrienden of vriendinnen.


In de verpakking zitten maar . Vul ter plekke al je waterballonnen met deze handige Summertime waterballonnenpomp! De pomp wordt tevens geleverd met 1waterballonnen. Start een spannend watergevecht met deze waterballonnen !

Nodig nu jouw vrienden uit voor een waterballonnen gevecht! Met deze 4waterballonnen heb jij in iedergeval voorraad genoeg! Vul ze met water, doe ze in . Deze waterballonnen zorgen voor veel waterpret tijdens de warme lente- en zomerdagen!


Set met 1waterballonnen , handige ballon knoper en vul tuitje. Johntoy vulpomp met 2waterballonnen. Een zak met 2gekleurde waterballonnen. Haal de gevulde waterballon voorzichtig van de kraan en trek zacht aan de hals, de ballon sluit dan vanzelf.


Ballonnen handpomp, gevuld met 2kleine ballonnen. Waterballonnen pomp 2ballonnen. Kleurrijke waterballonnen gemixt in een zak van 5stuks.


De ballonnen kunnen gevuld worden met water maar kunt u ook . Genoeg ballonnen om mee te spelen dus! Vul de ballonnen met water en maak een gezellig gevecht . Inclusief neon gekleurde waterballonnen. Geschikt voor kinderen vanaf jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts