dinsdag 26 september 2017

Plant kerstster

Hoe kun je hem verzorgen . De Kerstster is een sterke plant en heeft weinig verzorging nodig. De soort komt van oorsprong voor in Mexico maar wordt . Euphorbia pulcherrima of de kerstster : verzorgingstips voor deze kamerplant. Spring naar Planten - Waar je kerstster plaatsen?

Een Poinsettia kan zich heel goed aanpassen aan ons interieur. Je kan de versheid van de kerstster direct zien aan de kleine, groengele bloemen die zich tussen de kleurrijke schutbladen bevinden. De plant houdt van goed verlichte . Bij een verse plant zijn . Omdat de kerstster bijzonder gevoelig is, hebben we hier een aantal verzorgingstips.


De kerstster is de meest verkochte plant voor de kerstperiode. Handige tips voor de aankoop en verzorging van je Kerstster , waarmee je de levensduur van de plant.

Om jouw Kerstster langdurig gezond en mooi te houden, moet je met een paar tips en tricks rekening. In tegenstelling tot de oorspronkelijke plant uit Mexico, zijn de planten die hier in potten. Na kerst de plant laten staan, . Traditioneel is de plant enorm populair rondom Kerstmis, maar ook . De populaire kerstster behoort tot de wolfsmelkachtigen en is verre familie van de cactus. Verwar de Kerstster of Euforbia niet met de Kerstroos of Helleboris. Deze twee planten hebben weinig of niets met mekaar gemeen.


Een zalig moment: buiten is het guur, binnen kruip je lekker tegen de Kerstster aan, de Woonplant van de maand november. Met haar theatrale bladeren trekt zij. Haal met de kerstster de kerstsfeer in huis! De kerstboom mag tijdens de kerstdagen niet ontbreken bij jou thuis, maar ook de kerstster is een prachtige plant die . De Poinsettia ( kerstster ) is een heel mooie plant die vooral met kerst wordt aangeschaft. In deze tuintip leest u waar de Poinsettia vandaan komt, wat de . Een plant welke vooral rondom kerst in de huiskamers te vinden is.


Om te bloeien heeft de kerstster nood aan een donkere plek.

Twee maanden voor de knopvorming verhuist de plant. Zelfs kunstlicht kan de bloei afremmen. Wil je kerstster of Poinsettia voor de échte kerstsfeer in huis? Kom alles te weten over deze plant bij Maréchal. Om de kerstster tot de kerst of tot zelfs na de kerst goed te laten gedijen moet u er rekening mee houden dat de plant zeer gevoelig is voor kou en het niet prettig . In deze tijd van december verschijnt in alle bloemenwinkels weer een overdaad aan kerststerren met schutbladen van klein naar groot en van . Rood is de kleur van kerstmis, maar ook van gevaar: is de kerstster.


Begin 19e eeuw bereikte de kerstster Europa. Hiervoor bestaan verschillende oorzaken. Lees diagnose en advies van de plantendokter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts