donderdag 21 juli 2016

Orchidee water geven youtube

Romeo krijgt vaak de vraag hoe je het beste je orchideeën kunt onderhouden. Vandaag een verhaal over de verzorginf van de orchidee. Een vraag die Romeo regelmatig krijgt, is hoe je een orchidee het best kunt verzorgen en opnieuw in. De campagne voor orchidee komt tot stand in samenwerking met alle potorchideeën telers in.


Na de bloei kun je hem verzorgen.

Knip de takjes terug net boven het derde oog en hij zal daar weer. Het gaat er niet zachtzinnig. Korte film over de verzorging van orchideeën. Iedereen heeft thuis wel een plekje dat wat kaal is.


Probeer dit eens op te vrolijken met planten. De zoon van een orchideeënkweker neemt het bedrijf van zijn vader geleidelijk over. Zo verzorg je een orchidee - Duration: 2:23.

Je wil een orchidee , maar weet niet hoe je die schitterende bloem moet verzorgen? Wanneer dit het geval is, moet je hem nog geen water geven , anders wel. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently.


De beste manier van water geven doe je door de plant uit de bloembak te halen en deze onder te dompelen onder de kraan. Orchidee verzorgen en water geven - Tuinieren. Geef de orchidee lauw water en . Vochtigheid: matig water geven , af en toe dompelen. Met de volgende tips houd jij je orchidee lang mooi. Shop bovendien direct de handigste items voor het verzorgen van . In deze bovengrondse schijnknollen slaan . Zo leer je in een handige video hoe je de orchidee moet knippen en hoe je hem.


In onderstaande video vindt je methodes om je orchidee water te geven. Echter, Opti-flor levert . Maar een orchidee verzorgen en onderhouden is niet altijd even evident.

Nog beter is het om de pot gedurende tot minuten in een emmer water onder te dompelen. Vervolgens kan uw orchidee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts