dinsdag 26 juli 2016

Hondenvlooien herkennen

Hoe kunt u een vlooienplaag snel herkennen ? Hondenvlooien bestrijden is een lastige klus. Uw hond snuffelt nu eenmaal graag rond en daardoor is de kans op vlooien groter. Maar is het verstandig om zelf . U herkent hondenvlooien vaak het eerst aan het gedrag van uw huisdier. Krabt of bijt uw hond of kat zich regelmatig, heeft hij of zij last van .

De eerste stap in het omgaan met vlooien is om ervoor te zorgen dat u hen en hun levenscyclus begrijpt. Het herkennen van de signalen. Vlooienbeet bij mensen kun je herkennen aan de symptomen, zoals een rood bultje op de huid met in het midden van de vlooienbeet een klein . Naast dat ze vervelende jeuk kunnen veroorzaken, kan je hond er allergisch voor worden. Vlooien , je kunt al kriebelig worden bij het idee.


Wilt u zeker weten dat uw hond geen vlooien krijgt? Gebruik dan maandelijks een pipet Stronghold of Vectra3D in de nek. Deze zijn te krijgen bij uw dierenarts.


De hond zit onder de vlooien en u hebt honden vlooien in huis.

Een snelle oplossing dat is waar u bij gebaat bent. Delen Whatsapp Tweet Mail. Voor eigenaars van honden en katten zijn vlooien een echte plaag. Vraag uw dierenarts naar een geschikt product om vlooien te bestrijden.


Wat is lupus en hoe herkent u het? U moet de vlooien op het dier bestrijden, de vlooien in huis en de eitjes en larven in huis. Je komt terug van een heerlijke zomervakantie.


Je huisdieren staan te springen om je weer te zien al zijn ze goed verzorgd door je buren. Een kattenvlo is dus amper te onderscheiden van een hondenvlo. Gelukkig is het herkennen van een vlo niet het belangrijkste. Om vlooien optimaal te bestrijden is het belangrijk te weten hoe een vlo zich voortplant.


Op je huisdier zie je alleen de volwassen vlooien. Krijg jij ook jeuk bij het horen van het woord vlooien ? Hoe komt je dier aan een vlooienbesmetting. Alle vlooien zijn gespecialiseerde bloedparasieten van gewervelde dieren.


Sommige soorten bijten ook huisdieren en mensen. Ze worden hierdoor gezien als . Help mijn hond heeft vlooien ! Als dierenarts krijgen wij dagelijks vragen over vlooien , en vooral over de bestrijding van vlooien bij de hond en de kat.

Een vlooienplaag vormt immers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts