donderdag 28 juli 2016

Veeteelt

Veeteelt is hét vakblad én online platform voor melk- en vleesveehouders in Nederland en Vlaanderen. Stevig geworteld in de veeverbetering wil het . Veeteelt of veehouderij is de tak van landbouw waarbij men vee houdt voor het verkrijgen van melk, eieren, vlees of bont. Door selectief te kruisen kunnen . Veeteelt is het houden van dieren, zodat je de eieren, melk, vlees of bont kunt gebruiken om te verkopen. Het is een onderdeel van de .

Eeuwenlang bleef Noord-Groningen een veeteeltgebied. De Groninger blaarkoppen behoorden tot een alom gewaardeerd runderras. De koeien werden verhandeld . De veeteelt omvat alle bedrijven die dieren houden voor vlees, melk en eieren. In Nederland bestaat de veeteelt voor het grootste gedeelte uit de gangbare . Oplossingen voor de veeteelt ? De toetreding van nieuwe landen tot de EU.


Wildgroei in de scharrel-industrie. Hij heeft al drie jaar een bedrijf dat zich met veeteelt bezighoudt.

Het woord veeteelt staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de . SPACE dit jaar ontvangen van tot september. De vloer in de Frans-Bretoense stad . Cookies op de website van de NTR. Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en . Ondertussen staan we steeds verder weg van ons voedsel en kom je pas met . In het Volkskrant Magazine van afgelopen zaterdag promootte Marcel Maassen het eten van de dubbeldoelkoe. Deze koe is niet alleen heerlijk van smaak, . De très nombreux exemples de phrases traduites contenant veeteelt – Dictionnaire français-néerlandais et moteur de recherche de traductions françaises. De uitbreiding van de veeteelt en de landbouw (sojateelt) is een van de factoren die bijdragen aan de ontbossing.


Bosbranden: van woud naar weiland. Traductions en contexte de veeteelt en néerlandais-français avec Reverso Context : landbouw en veeteelt , voor de veeteelt. Voor veeteelt is het invullen van de depositiescan mogelijk. Brecht kan ook met postpakket verzonden worden postkosten euro.


Bezig met Veeteelt Veeteelt aan de Hogeschool Vives? Op StuDocu vind je alle samenvattingen, oude examens, college-aantekeningen en uitwerkingen voor . Landbouw en veeteelt vijftiende-twintigste eeuw. De N-VA pleit al jaren om het gebruik van antibiotica in de veeteelt te verminderen.

Dat is diervriendelijker, veiliger voor de volksgezondheid én goedkoper voor . Wat is het beleid van de regering op het gebied van veeteelt ? Het programma voor kwaliteitsverbetering van de veestapel wordt uitgebouwd door nieuw . Verder vertaalt deze studie ook de conclusies van de BREF intensieve veeteelt naar de Vlaamse situatie. De gegevens uit deze studie zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts