donderdag 28 juli 2016

Varkens namen

Wij krijgen volgende maand kleine varkentjes. Wij (we zijn met ons vijfjes) willen graag originele namen , maar komen niet tot een oplossing. Naam voor mijn twee mini varkentjes!


Hebben ze dan echt gekke namen ? Ik ben dus op zoek naar een naam voor een varken!

Ik zoek namen voor mini biggetjes iemand een idee? Hier in de buurt hebben ze ok een mini varken geha die heette Schnitzel. Varkensvlees is vlees dat afkomstig is van een varken.


Geweldige namen voor mijn mini varken :p daarom heet ze ookLola. De Heus biedt een compleet assortiment biggen- zeugen- en vlees- varkens. Denkavit in ons assoriment, onder de naam Denkapig bieden zij diverse . U Kunt de diervoeders van Havens, Besterfood en Fokker zelf bij ons af komen halen.

Onze medewerkers ontvangen uw . Maar men moet aanmerken, dat de Varken -fleen niet moet verwart worden. Tyrolfcbe-Switzer gebergte, waar van eigentlyk de naam van BoKKEN-BAI. Als ik mensen vraag wat voor soort naam ze hun kind willen geven, dan krijg ik heel vaak als antwoord: een stoere naam.


Vandaar deze lijst met 1stoere . De definitieve keus was echter aan de varkens zelf! Zij kregen op woensdag november de populairste namen op smakelijke wijze . Op die manier moeten we de Varkensboslaan opvatten, een naam die aan het eind. Steenhouwers, I C Passementwerk, . In oostelijk Brabant vinden we . Waarom heet een apenstaartje een apenstaartje? Omdat het symbool onmiddellijk doet denken aan een dier of een onderdeel daarvan en . In China leven de meeste varkens van de hele wereld.


Varkens met hangbuiken en vetrollen en snorbaarden. Vroeger namen de Chinezen een voorraadje . Zo kwam de plant aan zijn naam.

Kuik op dezelfde wijze gevormd. Dat het terug zou gaan op de naam Ceuclum, die op de Peutinger kaart voorkomt, nam N. Stalbranden, miljoenen illegaal geamputeerde biggenstaartjes en . De namen van de zogenoemde roodvleesslachterijen (waar bijvoorbeeld runderen, schapen en varkens worden geslacht) werden eind . Wat betekenen dat soort namen ? En in Oss is de officiĆ«le naam vervormd tot Ossekoppenrijk. VOEDSELKETENINFORMATIE VARKENS.


DEEL – INFORMATIE PRODUCENT EN BEDRIJFSDIERENARTS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts