vrijdag 15 juli 2016

Fargesia rufa

Zelfs in de winter behoudt hij . Bij deze soort moet de strook minimaal meter breed zijn. Reken zonder snoei op een haagbreedte . Het blijft ook in de winter op kleur en staat op . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.

Binnen 2-werkdagen bezorgd! Kopen en bestellen gaat gemakkelijk bij Boskoops. Vind fargesia rufa op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Fargesia murielae Rufa niet woekerend.


Bent u opzoek naar een bamboe die niet woekerd? Dit omdat hij een niet woekerende bamboe soort is. Fargsia rufa verdraagt snoei goed en kan binnen enkele jaren een dichte, groenblijvende haag opleveren.

De hoogte na jaar is 2cm. This well-behave medium-height bamboo is a new introduction from China, and is still very rare in cultivation. Deze plant maakt veel scheuten. Minimum planthoogte, cm. Ook bamboe in de tuin van je buur?


En het jaar erna in de tuin. Zeer decoratief met lichtgroene bladeren op roodachtig verkleurende stengels. Zeer sterke niet woekerende bamboe met opvallend appelgroen blad dat ook in de winter op kleur blijft. Blad is middelgroot en lichtgroen van kleur.


Stengelkleur is groen en. Een vraag die vaak binnenkomt is hoe snel dat ielige plantje iets wordt van aanzien. Of het daarbij nu gaat om eenvoudige interesse of . Groeit tot ongeveer tot meter, dus zeer . De bamboe behoudt zijn groene kleur ook in de wintertijd omdat de . Bij Kwekerij Online te bestellen vanaf € 6. De sierlijke takken geven een speels effect doordat ze overhangen. De donkere schutbladen geven de takken een .

Op zoek naar een fargesia rufa (niet woekerende bamboe)? Als solitair, kuipplant of haag. Maat, prijs, In winkelwagen. Plantenkwekerij Guido Van De Steen, details van de Bamboes - FARGESIA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts