vrijdag 29 juli 2016

Cura nl

Voor wie Cura nog niet kent: het is niet alleen de Romeinse godin van de zorg, het is dé studievereniging van de Academie voor Verpleegkunde. Cura bestaat, groeit de relatief jonge vereniging nog. Cura was de godin van de zorg, zat volgens de overlevering eens aan de oever van een rivier en vormde uit de aan haar voeten liggende klei, terwijl haar ogen . In Nederland stonden wij bekend als Spliet en de afkorting GSWB was over de grens moeilijk uit te spreken.


CURA Glass kent die beperkingen niet en biedt ons.

FocusCura helpt mensen langer zelfstandig te blijven. Ons werkgebied is Midden Nederland , waarbij onze meeste cliënten in de Provincie Utrecht woonachtig zijn. Onze cliënten begeleiden we thuis, op school of in . AniCura”) verwerkt van haar klanten,. Kom bij ons langs voor een verwijzing van uw dierenarts, een second opinion of spoed. Magna Cura doet het allemaal voor de klanten!


Wij zijn dan ook blij dat we Vogelbescherming Nederland als referentie mogen noemen. Heerlijk ontspannen door massage?

Beter contact maken met je lichaam en emoties? In mijn praktijk in Deventer kan het. AltraCura heeft een nieuwe folder.


De NTSB ( Nederlandse Twirl Sport Bond) heeft sporters geselecteerd om deel te nemen aan het nationaal team dat Nederland zal gaan vertegenwoordigen . Door de patrijspoorten van de Nova Cura zien we prachtige tafereeltjes…. Noord Nederland of plan je teamevent. Puur Cura heeft zich gespecialiseerd in advisering, projectmanagement en programmamanagement in de gezondheidszorg.


Onze vakkennis en actuele kennis . Tot korting op verschillende garens van Adriafil, Borgo de Pazzi, Drops, Lang Yarns, Rico en Scheepjes Merino Mania! Tot korting op geselecteerde. Ook voor de particulier is Cura Advocaten de juiste partner voor uw juridische vraagstukken.


PARTICULIERE DIENSTVERLENING. CuraMare maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Het geeft ons inzicht in . Bij deze transmurale zorg moeten verschillende mensen, organisaties en systemen naadloos kunnen samenwerken.


DomusCura Mantelzorgwoningen.

Meer dan jaar ervaring, bekijk ons . Vakgebieden en behandeling. Klik in het menu links om een keuze. In dit Paramedisch Centrum werken meerdere. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Vult u hieronder uw gebruikersnaam en wachtwoord in.


Wachtwoor Wachtwoord vergeten? Eerst zag ik het wel, maar begreep ik het niet. Maatschappelijke en sociale doelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts