woensdag 13 juli 2016

Houtworm in huis

Heeft u te maken met houtworm in huis en wilt u deze bestrijden? Hier leest u alles over de bestrijding van houtworm in huis. Vraag vrijblijvend advies aan een.


Als je houtworm in huis hebt dan wil je daar snel vanaf. De houtworm of andere aantastende insecten zijn te constateren met het blote oog maar het is lastiger . En wat moet je doen als je last hebt van houtwormen ?

Voordat je een (oud) huis koopt, laat je eerst een inspectie op houtworm en boktor uitvoeren. Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden? Oma weet raad gelukkig met haar huismiddeltjes. U heeft uw droom verwezenlijkt en een eigen huis gekocht. Uiteraard bent u heel kritisch geweest in uw keuze.


De ligging is belangrijk, . Ontdek hoe je aantasting door houtwormen voorkomt. Nietsvermoedend zit je je krantje te lezen en opeens valt je wat op.

Zaten die gaatjes in mijn vloer er altijd al? Het zal toch niet dat ik houtworm. Wij hebben een paar maanden geleden een paar prachtige oude houten meubels op de kop getikt op een brocante.


Nu vind ik iedere keer wat . Er worden doorgaans twee soorten houtwormen van elkaar onderscheiden. Kan dit het hout van het huis aantasten, doordat ze gaan vliegen of is dit . Of wilt u door een gecertificeerde bestrijder uw houtworm laten bestrijden. De houtworm of doorgaans ook het doodskloppertje, de kleine . Bij de aanschaf van een nieuwe woning dient u op verschillende aspecten te letten.


Een van deze aspecten is de aanwezigheid van houtworm. Een huis bestaande uit houten delen kan flink aangetast zijn door houtworm. Wij hebben twee jaar geleden een huis uit de jaren gekocht.


Voor dat wij deze kochten hebben wij een bouwtechnisch rapport laten doen om gebreken te v. Met onze instructiehandleiding bestrijd je houtworm en verban je ongenode gasten voorgoed uit je huis. Wij helpen u doeltreffend houtworm bestrijden, vraag uw gratis offerte! Wanneer je houtworm in huis hebt, moet je dienst doen op een gespecialiseerd bedrijf.


Houtworm kan zich heel geleidelijk maar zeer zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts