maandag 18 juli 2016

Gemeente ongediertebestrijding

De Woningwet bevat voorschriften over ongedierte, reinheid en preventie. De gemeente heeft de taak toe te zien op . Waar u overlast kunt melden, hangt af van de locatie waar de overlast plaatsvindt. Hieronder leest u wat u moet doen.


Ongedierte in woningen en . Ziet u ongedierte in uw buurt of wijk, dan meldt u dit bij de gemeente.

Het KAD adviseert en beantwoordt vragen van burgers . Laat u terugbellen door een ongediertebestrijder. Zoals ratten, wespen of eikenprocessierupsen? Heeft u overlast van ongedierte in de openbare ruimte? Kijk of de gemeente u kan helpen. Het bestrijden van ongedierte (behalve ratten) is géén taak van de gemeente.


U kunt hiervoor terecht bij de bedrijven die gespecialiseerd . Overlast van ongedierte zoals mieren, slakken en bladluizen kunt u zelf bestrijden. De manier waarop u dit kunt doen verschilt per .

Neemt u dan contact op met een particuliere ongediertebestrijder. Dieren (of ongedierte) kunnen voor overlast zorgen. Dit kan voor vervelende en soms zelfs gevaarlijke situaties zorgen. Om deze situaties te voorkomen is het . De ongediertebestrijding is gericht op het tegengaan van overlast door schadelijk ongedierte, insecten en plaagdieren, zoals wespen, . Heeft u last heeft van bijvoorbeeld muizen, kakkerlakken of een wespennest?


Dan belt u een professionele ongediertebestrijder. Voor een goed adres verwijzen . Mocht u hinder hebben van . Op deze manier doet iedereen waar . Als u ratten of ander ongedierte ziet, kunt u dit doorgeven aan de servicelijn van de gemeente. De servicelijn is elke dag bereikbaar tussen 9. Website van de gemeente Leudal. HVC op kosten van de gemeente bestreden worden.


Veel mensen denken dat ze de gemeente kunnen bellen om de problemen op te lossen. Informeer u goed bij een professionele ongediertebestrijder. Dan kunt u bij de gemeente informatie inwinnen over wat u best kan doen.


Hebt u last van muizen, ratten, wespen, insecten of ander ongedierte?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts